HDZ-ovu listu za izbore za EP predvodit će Šeksov posinak

screenshot

U petak je HDZ odredio 12 kandidata koji će biti na njihovoj listi za izbore članova za Europski parlament. Nositelj liste bit će Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenkovića i koordinator izrade stranačkog programa za europarlamentarne izbore.

Na listi su još i Dubravka Šuica i Željana Zovko, saborski zastupnik Tomislav Sokol te zastupnice Sunčana Glavak i Marijana Balić, župani Šibensko-kninske odnosno Brodsko-posavske županije – Goran Pauk i Danijel Marušić, državna tajnica u Ministarstvu prometa Nikolina Brnjac, ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije Stjepan Ribić, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije Domagoj Maroević i pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Stjepan Adanić.

Podsjetimo, na početku političke karijere i mediji i njegovi stranački kolege doživljavali su Resslera tek kao posinka Vladimira Šeksa, on je sin njegove druge supruge Anice, a čini se kako je Karlo  u međuvremenu je uspio izgraditi vlastitu političku poziciju unutar stranke…

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI