HODAK: “Škoro može spasiti Hrvatsku od povratka Milanovića!”

screenshot

Ugledni odvjetnik Zvonimir Hodak gostujući u Bujici, emisiji koju vodi i uređuje Velimir Bujanec prokomentirao je politička događanja u našoj zemlji te se među ostalim dotakao predsjedničkih izbora. Prema Hodakovim riječima, Miroslav Škoronajbolji je izbor za Hrvatsku jer samo on može državu spasiti od povratka bivšeg premijera Zorana Milanovića koji pretendira na predsjedničku funkciju.

”Glas za Kolindu je glas za Matu Granića, a jedino Miroslav Škoro može pobijediti Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima”, objasnio je Hodak dodajući da je aktualna predsjednica doktorand, dok je popularni glazbenik Škoro već doktor. Škoro, primjetio je voditelj dobro stoji i na anketama na kojima raste. ”Ovi izbori kao jaje, jajetu sliče izborima na kojima su kandidati bili sadašnja predsjednica i Ivo Josipović”, upozorio je Hodak, napominjući da je Josipovićeva šansa prije izbora bila jako velika, ali predsjednica je pobijedila za prsa i ušla u cilj prva. Ovi izbori po njemu potpuno mijenjaju scenu, jer su se pojavila dva ozbiljna kandidata Škoro, i Mislav Kolakušić kojega lijevi mediji nastoje kompromitirati.

”On je pjevač, ali ujedno i doktor ekonomske znanosti, znači čovjek koji ima ime i prezime, koji se ne mora kao Kolakušić predstavljati javnosti jer je poznat”, objašnjava odvjetnik, priznajući da je smatrao kako je Škorina kandidatura jedna zabavna egzibicija, ali s vremenom, nakon zagrebačkog koncerta na kojem je on briljirao vidio je da ljudi drugačije razmišljaju.

”Došao sam do zaključka da će Škoro biti vrlo ozbiljan kandidat”, navodi Hodak napominjući da je Škoro rekao dvije vrlo bitne stvari, prva je da ne bi dopustio da njegov narod ide u Bleiburg, a da on ne ide s njime, dok je druga stvar da nikada ne bi dopustio da se HOS-ova ploča ukloni iz Jasenovca. PO Hodaku to je prostor na kojem Škoro može rasti, jer pored SDSS.-a i HNS-a koji vladaju Hrvatskom on je narodu jasno dao putokaz.

”On nije opterećen politikom ni političkom pregmatikom, on je prije svega još uvijek pjevač”, ističe Hodak, napominjući da ono što Škoro ima na ljevoj sceni nema nitko. Kada je o obrazovanju riječ ništa mu se ne može prigovoriti, a njegova pjesma Mata sinonim je Domovinskog rata.”On će biti vrlo opasan kandidat svima drugima”, napominje nadalje odvjetnik koji je skeptičan prema anketama te uvjeren kako će borba biti vrlo neizvjesna.Ostatak Hodakova izgladaja pogledajte u videu:

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI