MILORADE, GLEDAO SAM TE JUČER U SRBIJI: Ma, nisi ti budala, za budale vrijedi zakon

screenshot/Al Jazeera Balkans

U redakciju portala dnevno.hr pristiglo je pismo razočaranog branitelja Maria Maksa Slavičeka. Naime, dok je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić sramotno usporedio Hrvatsku s nacističkom Njemačkom, određeni političari su to šutke slušali. Ono na što branitelj podsjeća jest Članak 151. Kaznenoga zakona Povreda ugleda Republike Hrvatske. 

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Znam kako će se opet pozvat na imunitet, na “manjinsku kartu”, na to što je srbin. Ali ovom prigodom pitam Ustav, zakone i sustav.  Pa majku mu dragu vrijede li zakoni,članci,pravila regule na političare,saborske zastupnike ili ne? Jer ako ih oni ne moraju poštivati zašto bismo morali mi ostali?

Riječ je naravno o najugroženijem srbinu u Hrvatskoj, riječ je o saborskom zastupniku u Hrvatskom  Državnom Saboru, zastupniku kojeg plaća HRvtaski narod,koji treba zastupati i čuvati prije svega Hrvatske interese i zakone.

Riječ je dakle o zna se komu…Nisam nigdje pročitao u Ustavu kako postoji  dvostruko mjerilo njegove primjene, nigdje nisam pročitao da je jedan državljanin Hrvatske  iznad ili ispod drugog,bez obzira na sve,nacionalnost,vjeru,boju kože,očiju ili dlaka…

Pa tko si onda ti Milorade da kršiš nekažnjeno Ustav i zakone, za tebe Milorade ne vrijedi prisega saborskog zastupnika?

Vidio sam te Milorade jučer u Srbiji, ni riječi nisi zucnuo  kad je tvoj mentor i gazda Vučić pljuvao po državi i narodu koja ti je dala sve, dala ti je na guzvove, ne zasluženo  10 puta vise nego li ima jedan “mali hrvat” koji eto nije iste vrijednosti ka tip red svojom Hrvatskom državom i njenim zakonima.

Ti davno reče kako je tvoj glavni grad Beograd, pa lijepo ti pristaje vidi se na slici biti tamo sa svojima, ajde molim te ostani tamo, da vidim hoćeš li tamo njima,sebi i svojim srbijancima “vrijediti” kao tu u neželjenoj ti Hrvtaskoj.

Ima još takvih poput Milorada koji iskorištavajući svoje “manjince” stvaraju sebi bogatstva,pljujući po državi koja im je pružila dom,dala kruh u ruke i čuva ih i njeguje vise nego svoju vlastitu djecu…

Sram te bilo Milorade…

Sramota je još veća onih koji s tobom zbore, nakon tvoje šutnje na Vučićeve riječi…Šutnja je znak odobravanja, Milorade.

A pošto ti Milorade njegove riječi odobravaš, pošto svojim izjavama pljuješ po mojoj zemlji,narodu,povijesti,žrtvi…Onda Milorade je vrijeme od mene tražiti da te nema…

Da te nema u Hrvatskom Domu, hrvatskoj politici a kad bi bilo sreće da te nema ni u Hrvatskoj državi…

Samo je sreća tvoja Milorade, tvoja i onima sličnima tebi što iz nekog razloga, ZNA SE kojeg, barem ja znam a ako netko ne zna reći ću mu za tebe ne vrijedi prisega, ne vrijedi Ustav i ne vrijede zakoni.

Kad bi vrijedili…Onda bi ti nakon ove slike i nakon Vučićeve izjave na najvažniji dan Hrvata i hrvatske države bio po zakonu i člancima kažnjen i iz Saborskog Doma odstranjen…

No zakoni su za budale…izgleda. Ti nisi budala Milorade, nisu ni oni koji te u tom Hrvtaskom Domu drže… Niste Vi budale, profiteri,izdajnici,manipulatori, muktaroši,konvertiti,jugonostalgičari jeste…No budale niste.

Budale su oni koji Vas sve skupa  tamo postave i ostave…Samo toga još mnogi nisu svjesni. Nisu, jer kad bi bili onda bi znali kako je onaj tko podržava, štiti, prijateljuje, surađuje sa neprijateljima njihovim i njihove domovine  jest ništa drugo doli i njihov neprijatelj…

U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga

BOGU VJERNI-ZA DOM SPREMNI!

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE”, navodi se u priopćenju koje potpisuje Mario Maks Slaviček.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI