Milošević: Još jedan napad na Srbe!

TRIS portal

Predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Boris Milošević oglasio se na svom Facebooku povodom sinoćnjeg incidenta u Uzdolju kod Knina.

“Nažalost, jučer se dogodio još jedan napad na Srbe. Ovo ljeto, nakon smrti Radoja Petkovića na Viškovu, napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi i napada na sezonske radnike na Braču, imamo još jedan zločin iz mržnje, gdje su napadači napali i pokušali ozlijediti više osoba, motivirani isključivo mržnjom prema nacionalnosti napadnutih. Napad maskiranih napadača u srijedu navečer u kafiću u Uzdolju, općina Biskupija, na grupu gostiju među kojima je bilo žena i djece divljački je i kukavički čin. Ovo nije navijački obračun. Svaki pokušaj relativizacije ovog ružnog događaja znači pravdanje nasilja i stajanje na stranu napadača. Hoće li proizvodnja mržnje prestati?”, napisao je Milošević na Facebooku.

Podsjetimo, sinoć je u općini Biskupija pokraj Knina došlo do fizičkog napada na goste kafića koji su u tom trenutku gledali utakmicu između Young Boysa i Crvene zvezde. Pritom je ozlijeđeno pet osoba, među kojima i jedan maloljetnik.

Policija je privela nekoliko osoba za koje smatra da su upletene u ovaj napad.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI