Nacional opet ‘opleo’ po Karamarku: ‘Mešetario je nekretninama i na tome zarađivao’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nastavak je ovo Nacionalova serijala o Karamarku, jer podsjetimo, upravo je iz Nacionala u javnost nedavno dospjela priča o tome da je Karamarko lagao te da u imovinskoj kartici nije naveo nekretnine milijunske vrijednosti

Najava bivšeg predsjednika HDZ-a i nekadašnjeg prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka da se vraća u političke vode, po svemu sudeći ponovno ga je vratila u središte pažnje javnosti. Da je tome tako svjedoči i najnovija naslovnica Nacionala na kojoj je Karamarko ponovno u prvome planu. Ovaj politički tjednik na naslovnici ovoga puta ističe kako posjeduju nove dokumente koji pak pokazuju kako se kućio Karamarko te kako se gubio trag novca od mešetarenja nekretninama.

Tomislav Karamarko: ‘U slučaju Gotovina, savjest mi je potpuno mirna!’

Naime, kako Nacional piše u najnovijem broju, u posjedu su kopije kupoprodajnih ugovora koji pokazuju da je Karamarko ’90-tih kupio i prodao minimalno šest vrijednih nekretnina te da je do 1998.godine postao vlasnik dvaju stanova u centru Zagreba vrijednih 400 tisuća njemačkih maraka. Nastavak je ovo Nacionalova serijala o Karamarku, jer podsjetimo, upravo je iz Nacionala u javnost nedavno dospjela priča o tome da je Karamarko lagao te da u imovinskoj kartici nije naveo nekretnine milijunske vrijednosti. Ove navode, uz najavu tužbe Karamarko je putem medija demantirao, ali očigledno to nije zaustavilo novinare spomenutog medija, stoga nam ne preostaje drugo nego da zaključimo kako je pred nama još jedan izrazito zanimljiv medijsko-politički obračun.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI