OBITELJ KOJA RUŠI SVE PREDRASUDE! Čekaju dvanaesto dijete i ne kriju koliko su BLAGOSLOVLJENI!

Snimka zaslona

"Kad bih još jednom birao, opet bih izabrao put s mnogo djece", kaže Franjo

Obitelj uglednog vrbničkog vinara, ugostitelja i hotelijera Franje Toljanića i supruge Katarine ruši predrasude– ima dohodovnu poljoprivredu i zaustavlja crne demografske brojke, piše Novi List.

”Divim joj se. Najmanje polovinu svojih najboljih godina života provela je u trudnoći. I ma kako golema većina ljudi na to gledala s čuđenjem i nevjericom, moja je Katarina iznimno zadovoljna žena. Naprosto sretna je što imamo jedanaestero djece i što će, Bogu hvala, u drugoj polovici siječnja na svijet, nadamo se kao i do sada sretno i zdravo donijeti i dvanaesto dijete”, rekao je ponosni otac i muž Franjo Toljanić i dodaje da kako sada stvari stoje bit će to djevojčica, mada bi zbog idealnog balansa bilo bolje da bude dečko. Da imaju šest djevojčica i jednako toliko dječaka. ”Mada, budite uvjereni, jedino što mi je važno je to da dijete bude zdravo i kroz život sretno”, kaže Franjo.

Iako je Franji 44, a njegovoj supruzi Katarini tek nešto više od 40 godina, u iščekivanju su – dvanaestog djeteta!

”Ma je, malo mi je teško jer polako se bliži 23. siječnja kad mi je termin, no nema nekog posebnog pritiska. Da, sretna sam i ponosna jer djeca su, ma koliko zbog njih bilo neprospavanih noći, najveće bogatstvo, nadovezala se na čitavu priču Katarina Toljanić, jedna od hrvatskih heroina, piše Novi List.

Najstarija Kate u 21. je godini, a najmlađa Karmen ima 3 godine.

”Probudio sam se neku noć, malo u panici. Sanjao sam se da se opet ženim. Ali vrlo sam se brzo smirio. Jer opet je to bila Katarina! I da, kad bih još jednom birao, opet bih izabrao put s mnogo djece. Znate, zajedništvo koje se postiže u obiteljima s mnogo djece nema alternative. Ničeg nema ljepšeg. Djeca su naprosto ono najvrednije što vam se može u životu dogoditi. Novac je tu najmanje bitan, osjećaj kad djeca uz vas odrastaju u ponosne i vrijedne ljude – nema alternativu. Svi koji vam u kombinaciji straha i egoizma govore drugačije, potpuno su u krivu”, naglašava Franjo.

Toljanići su obitelj koja ruši baš sve stereotipe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI