OVO JE DOKAZ KOLIKO SE PLENKOVIĆ BOJI: Bandić drži Plenkovića u šaci, a ova izjava upućuje na to!

screenshot, n1

Premijer Andrej Plenković u Varaždinu je komentirao i posljednjih seksistički ispad zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ovog puta upućen našoj reporterki Matei Dominiković.

Na pitanje naše reporterke Matee Dominiković smatra li da je primjereno da visokopozicionirani političari s novinarkama razgovaraju seksistički, prvo je uzvratio kritikom priloga na RTL-u o njegovom posjetu Osijeku.

“Moram priznati da je baš vaš kolega s televizije izmontirao prilog iz Osijeka koji je gotovo aludirao da sam ja tako nešto napravio. Došao sam na kavu s gradskim odborom, tamo je bilo 50-60 muškaraca gdje sam ironično kazao da ima puno žena: bila je, naime, samo jedna.

A vaš kolega je smiksao prilog u kojemu se prikazuje kako ja šetam gradom i gledam Osječanke. Dakle, imate i drugu stranu, ali naravno, da nije u redu seksistički se obraćati.

Ja sam pogriješio jednom i ispričao se, mislim da moramo jako voditi računa o tome kakvu razinu  komunikacije međusobno imamo. Ako imamo neku pogrešku priznat ćemo, vi ćete sigurno priznati, i vaši urednici, i sve će biti dobro”, zaključio je Plenković, izbjegavši tako osuditi Bandića kako se i očekivalo. Jasno je da u trenutačnoj situaciji Plenković to i ne može učiniti, “jer bi Bandićevci mogli otići na ručak”.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI