Škoro rekao što misli o ZDS-u: ‘Imamo problem sa shvaćanjem’

Igor Soban/PIXSELL

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u povodu blagdana Velike Gospe boravio je u Aljmašu, a tim je povodom dao i izjavu za N1.

Bio bih ovdje i da nisam kandidat, to nema veze s kandidaturom, rekao je Škoro.

Predsjednički kandidat dotaknuo se i toga da mu pojedini HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici brane i otkazuju koncerte.

“Ja ih razumijem, politika je činjenica kad ljudi dobiju malo veće oči u strahu nego što treba biti. Prije nego što zaspim, uvijek se pomolim za njih i bit će to sve dobro”, rekao je Škoro.

Komentirao je i kaznu Visokog prekršajnog suda izrečenog zbog pjesme “Bojna Čavoglave” i uzvika “Za dom spremni”.“Sud je sud i sud treba slušati, ali mislim da smo u nekim stvarima pogriješili i zakasnili. Ta je pjesma bila nešto što se normalno izvodilo na HTV-u devedesetih i bezbroj puta dnevno i mislim da je onda trebalo reagirati. Post festum reagirati nije dobro. Ako nekome treba 28 godina da nešto shvati, onda imamo problem sa shvaćanjem”, rekao je Škoro.

Nema problema s uzvikom Za dom spremni u toj pjesmi.

“To je integralni dio pjesme, ona je tako zamišljena, to je insignija koja se nalazi na odori HOS-a. Ne valja biti licemjeran pa onda danas je ovako – sutra onako. Narodu je dosta te nekakve hajke i čeprkanja po povijesti”, rekao je Škoro.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI