Šprajc doznao da mu kolega ide u HDZ, a onda je napravio ono što mu najbolje ide

screenshot, RTL

Bivši novinar HRT-a koji je više od pola godine radio na RTL-u Zoltan Kabok postaje novi glasnogovornik HDZ-a, a  ta vijest se Zoranu Šprajcu učinila zgodnom. I naravno da je na sebi svojstven način zaključio emisiju RTL Direkt.

Evo što je rekao.

“A iz vijesti iz društveno-političkog života moramo se još pohvaliti da naš bivši kolega Zoltan Kabok postaje glasnogovornik HDZ-a. Naime, bivši glasnogovornik Ivan Jabuka više nije mogao izdržati sve te afere u stranci pa je mir i dobru plaću našao u Hrvatskoj turističkoj zajednici, a naš Zoltan se, evo, prihvatio tog nezahvalnog zadatka da govori što mu drugi kažu i time zaokružio svoju lijepu i uspješnu novinarsku karijeru”, rekao je Šprajc, te se dotaknuo i još jedne bivše kolegice.

“Podsjetimo, prije Zoltana je naša bivša kolegica Mirjana Hrga otišla na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike, čime je RTL de facto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi. Poslali bismo nekog i u oporbu, ali nitko od naših nije toliko očajan, tako da je ta politička skupina zasad van kontrole”, zaključio je Šprajc, kako je rekao, “vijesti iz našeg sokaka”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI