SRAMOTNO ISKORIŠTAVANJE IZBORNIKA I USPJEHA VATRENIH! Pročitajte što je HDZ napravio!

facebook

Svašta će još doživjeti hrvatski reprezentativci i izbornik Zlatko Dalić nakon ostvarivanja najvećeg uspjeha u povijesti domaćeg nogometa. No, tako je to, kad se popularni, slavni i moćni, svi vam se guraju pod skute, pa tako i vladajuća stranka.

Politici u sportu nije mjesto. Ako bi postao natječaj za najotrcaniju frazu, vjerojatno bi ova pobijedila. Još od Tuđmana politika ima sve veze sa sportom, pogotovo s nogometom i opako, ali baš opako ga iskorištava. Posljednji primjer dolazi nam iz Like s lokalnih izbora za ličko-senjsku Županijsku skupštinu, a sada su se okoristili Zlatkom Dalićem.

“Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić poslao brzojav podrške Marijanu Kustiću i HDZ-ovoj koaliciji! – prva je to vijest s našega završnoga predizbornog skupa u Gospiću uoči nedjeljnih izbora za ličko-senjsku Županijsku skupštinu. Iz Gradske sportske dvorane, u kojoj se održava veliki skup, nositelj naše liste Kustić poručuje: Bez jake Like nema ni jake Hrvatske!”, objavio je HDZ na Facebooku uoči izbora u Ličko-senjskoj županiji.

“Puno uspjeha i sve najbolje u utakmici koju igraš. Neka te Bog prati. Tvoj Zlatko Dalić”, pročitali su tu poruku Zlatka Dalića što se može čuti na snimci, a to pak znači kako je Dalić poruku uputio Kustiću osobno, a ne HDZ-u i koaliciji.

Dalić je poruku slao Kustiću osobno koji je ujedno i direktor natjecanja i infrastrukture pri Hrvatskom nogometnom savezu, dakle imaju istog poslodavca, a HDZ je vješto izmanipulirao izbornikovom lijepom gestom.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI