Thompson prije Oluje nastupa u Splitu!

screenshot

Potvrđeno je da će koncert biti održan 4. kolovoza, javlja reporterka N1 Jelena Tešija. Potvrdio je to na profilu na Facebooku i sam pjevač Marko Perković Thompson.

“Marko Perković Thompson se odazvao pozivu na poziv Koordinacije branitelja Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije i gradonačelnika Grada Splita u njihovoj želji da održi koncert uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja na splitskoj Rivi 4.08.2019. godine.

Ovom prilikom želimo još jednom izraziti žaljenje i zahvaliti na razumijevanju što nakon toliko godina Thompson neće nigdje nastupiti na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kada slavimo Oluju 95, veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu”, navodi.

Podsjetimo, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara prošli tjedan je novinarima potvrdio da se pregovara oko koncerta Marka Perkovića Thompsona u Splitu. Rekao je i da u vezi s koncertom razgovaraju i s udrugama branitelja.

Odgovarajući na novinarska pitanja tad je rekao i da ne zna koliki bi trebao biti trošak koncerta, no da je u gradskom proračunu za proslave državnih blagdana, manifestacija i praznika tog tipa predviđeno 1,5 milijuna kuna.

Novinarima je zanimalo i hoće li na koncert doći predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, a splitski gradonačelnik rekao je da on nije nikoga posebno zvao na koncert, ali da su svi dobrodošli.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI