TORCIDAŠ SE NIJE SAM BACIO S BALKONA? Cure neugodni detalji: Skoku je prethodila svađa sa suprugom?

Facebook

Ugledni Novopazarac Samir Tuzinac i poznati pripadnik Torcide Sandžak, jučer je bio vodeća, crna vijest većine regionalnih medija.

On je, naime, poginuo u Turskoj skokom sa šestog kata hotela u kojem je provodio medeni mjesec, tjedan dana nakon vjenčanja.

No, tamošnja javnost sve više otvara pitanja o pravim razlozima a i okolnostima smrti.


Mnogi prijatelji i poznanici ne vjeruju da se Tuzinac odlučio na samoubojstvo, a i oskudne informacije koje pristižu iz turskih medija su oprečne.

“Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog kata i na licu mjesta ostao mrtav. Još ne vjerujemo u tu službenu verziju, jer znamo da za taj čin nije imao niti jedan, jedini razlog. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, poskliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vijest, njegovi najbliži su otišli po njegovo tijelo. Tek kada ga dovezu u Novi Pazar, znat ćemo što se točno dogodilo”,  ispričao je jedan od Samirovih prijatelja lokalnim medijima.Prve informacije iz Turske tvrdile su da je Samir izgubio ravnotežu i slučajno pao 6. kata, a zatim su mediji iznijeli drugu verziju priče – da je kobnom skoku prethodila žučna rasprava sa suprugom.

Međutim, u međuvremenu pojavila se i informacija u turskim medijima da se njegova supruga tuširala u trenutku pada, a zatim da je spavala, što dodatno mistificira cijeli slučaj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI