Veljača poručila Kolindinoj kćeri da se treba sramiti mame! Nikolina Nakić oštro odgovorila!

Screenshot

“Možete misliti što želite o predsjednici, ali mora joj se priznati da je zajedno sa suprugom roditeljski dio odradila kako treba – dijete joj je vrhunska sportašica, odlična maturantica u MIOC-ovom međunarodnom programu, riješila je SAT u jedan posto, upala na Harvard. A rođena je sa zlatnom žlicom, mogla je lako i na cajke i kokainske partije, baš kao ova što priča o sramoćenju“, napisala je kolumnistica Nikolina Nakić. Ona je mama četvero djece i autorica bloga Genijalni um, a u svojoj se kolumni osvrnula se na pisanje glumice Jelene Veljače u Jutarnjem listu pod naslovom: “Što bi Katarina Kitarović mogla poručiti svojoj majci? Možda: Hvala ti, mama, al’ nemoj me više sramotiti”

Podsjetimo, kći Kolinde Grabar-Kitarović prošli je tjedan otputovala u Sjedinjene Američke Države, a time se  aktualna predsjednica pohvalila na Facebooku.

Katarina Kitarović, 18-godišnja učenica četvrtog razreda Međunarodnog IB programa XV. gimnazije u Zagrebu na proljeće je primljena na čak četiri svjetska najprestižnija sveučilišta, među ostalim i na Stanford te Columbia University, ali odabrala je Harvard. Tu će imati stipendiju veću od godišnje plaće svoje majke, hrvatske predsjednice.

Komentar Nikoline Nakić prenosimo u cijelosti:

“Poštedjela sam vas linka, ništa od neurotičnog hiper, hiper produkcijskog izljeva vlastitog ubermajčinstva niste propustili, nego, interesantan mi je ovaj dio o sramoćenju. Možete misliti što želite o predsjednici, ali mora joj se priznati da je zajedno sa suprugom roditeljski dio odradila kako treba – dijete joj je vrhunska sportašica, odlična maturantica u MIOC-ovom međunarodnom programu, riješila je SAT u jedan posto, upala na Harvard. A rođena je sa zlatnom žlicom, mogla je lako i na cajke i kokainske partije, baš kao ova što priča o sramoćenju.Dakle, draga Jelena, sve da i zanemarimo one bezbrojne instagramske storije kad razmrljane maskare pod utjecajem viška tekućine, koja nije voda, lamentiraš o smislu života i propalim brakovima u tri ujutro, našla se osoba koja dijete slika gologuzo kako na wc-u obavlja nešto što po definiciji mora ostati privatno, pričati o sramoćenju…e, pa čekaj da curka dostigne Katarinine godine, pa onda zbrajaj pluseve i minuseve.

Screenshot
Facebook Comments

Loading...
DIJELI