(VIDEO) STRAŠNO! U SJENI UDOMITELJSKOG ZAKONA, EVO ŠTO JE VLADA NAPRAVILA HRVATSKOJ!

screenshot

Nevjerojatna manipulacija hrvatske javnosti koja se uvelike prešućuje odigrala se ovih dana na svim razinama. Naime, dok je narod jasno poručivao da ne želi potpisati Marakeški sporazum, u Hrvatski Sabor tako i u hrvatsku javnost bačena je dimna bomba – posvajenje djece homoseksualcima – a koja je imala za cilj preusmjeriti pažnju hrvatske javnosti s prebitnog Marakeškog sporazuma na zakon za kojeg se znalo da će podijeliti i preuzeti fokus hrvatske javnosti, a koji će ionako biti odobren htjeli mi to ili ne. I dok se javnost nagrizala i živcirala zbog homoseksualnih težnji, Vlada je učinila povijesni presedan i bez rasprave u Saboru, na saborskom Odboru nasilno progurala Marakeški sporazum.

Na tu manipulaciju upozorio je Nikola Grmoja prije nekoliko dana napisavši sljedeće – Dobro su ovo odradili. HDZ bilda demokršćanske mišiće na Zakonu o udomiteljstvu dok HNS daje amandmane i bilda svoje liberalne mišiće, a odavno se zna da će taj Zakon izglasati. Nažalost, ne raspravlja se o onome što nam žele progurati, a to je Marakeški sporazum.
Mi ćemo se tome sutra oštro suprotstaviti! –

No, sutradan dogodio se šok. Nikakve rasprave o Marakeškom sporazumu nije bilo. Nego se sve preselilo na saborski Odbor ali ni tamo se nije poštovala procedura nego je predsjednik odbora Miro Kovač po kratkom postupku završio sjednicu Odbora otkrivajući da je odluka o Marakeškom sporazumu već negdje drugdje donesena.

Na to je upozorio Božo Petrov, lider MOSTa objavivši upozorenje hrvatskoj javnosti i rekavši da Vlada odbija svaku raspravu o Marakeškom sporazumu iako ju je većina susjednih država odbila potpisati.

Na Odboru za vanjske poslove valjda prvi put u povijesti Hrvatskog sabora nije dopušteno glasovanje o mom prijedlogu kao člana odbora. Sjednicu je Miro Kovač naprasno prekinuo, bez zaključka, a za ovakvu povredu tražili smo da reagira Odbor za ustav, poslovnik i politički sustav”, napisao je Petrov u komentaru uz video poruku.

NE IDITE KAO GUSKE U MARAKEŠ!

NE IDITE KAO GUSKE U MARAKEŠ!Na Odboru za vanjske poslove valjda prvi put u povijesti Hrvatskog sabora nije dopušteno glasovanje o mom prijedlogu kao člana odbora. Sjednicu je Miro Kovač naprasno prekinuo, bez zaključka, a za ovakvu povredu tražili smo da reagira Odbor za ustav, poslovnik i politički sustav.

Gepostet von Božo Petrov am Donnerstag, 29. November 2018

Javnost, do koje su uspjele doći ove informacije je pak najviše zgrožena izdajom Mire Kovača te snimkom koju, kako kažu, mora vidjeti cijela Hrvatska. Naime, riječ je o tome da je Kovač očito dobio nalog pod svaku cijenu, pa i onu očitog uništenja hrvatske suverenosti, progurati Marakeški sporazum što je i učinio, bez puno filozofije kršeći grubo politički sustav naše zemlje.
Pogledajte samo kako:

POGLEDAJTE NEVJEROJATAN EPILOG SJEDNICE ODBORA O MARAKEŠU

POGLEDAJTE NEVJEROJATAN EPILOG SJEDNICE ODBORA O MARAKEŠUPovišeni glasovi, ušutkavanje, naglo okončana sjednica, scena odlaska Ministra Božinovića I samovoljna odluka predsjednika Odbora Mire Kovača .Sjednica Odbora za vanjsku politiku nakon četiri i pol sata po kratkom postupku je završena otkrivajući da je odluka o Marakeškom kompaktu već negdje drugdje donesena.

Gepostet von MOST nezavisnih lista am Mittwoch, 28. November 2018

Nikola Grmoja opet je ovih dana u Hrvatskom Saboru upozorio na namještaljku navodnog sukoba HNS – HDZ oko udomiteljskog zakona koji je potpuno isceniran u svrhu manipulacije svekolike hrvatske javnosti, koja je prevarena i ugurana u potpisivanje Marakeškog sporazuma bez rasprave i glasovanja u Hrvatskom saboru, a što može imati zastrašujuće posljedice po cijeli hrvatski narod!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI