Bjelica: “Mi nismo podcijenili Hajduk, vi s vašim pitanjima podcjenjujete nas!”

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Dinamo je izgubio prvenstvenu utakmicu od Hajduka na Poljudu 1-0. Jedini strijelac na utakmici je bio Jradi u 56. minuti nakon izvedenog slobodnog udarca.

Nenad Bjelica nakon utakmice nije bio razočaran izvedbom svoje momčadi nego je istaknuo kako nisu uspjeli iskoristiti šanse koje su bile ponuđene.

Odgovarao je na novinarska pitanja nakon utakmice:

Nervoza je bila očigledna, niste očekivali ovakav rezultat i poraz?

  • To je derbi! Pun stadion, jedni i drugi su htjeli pobjedu. Zato smo svi skupa bili malo nervozni.

Bila su dva različita poluvremena, u prvom je bilo zatišje dok u drugom zanimljivo?  • Nije bilo zatišje u prvom poluvrijemenu. Imali smo 3-4 dobre situacije koje nismo iskoristili, Hajduk je bio bez ozbiljno šuta na gol. U drugom poluvremenu do tog slobodnog udarca gledali smo izjednačenu utakmicu i poslije primljenog pogotka, bila je evidentna nervoza.

Izgledalo je kao da ste podcjenili Hajduk i njihovu momčad?

  • To ste vi tako vidjeli. Mi smo ušli u ovu utakmicu s dosta respekta. Oni su danas pobijedili, ali vidjet ćemo sve nakon 36 kola. Ovo je tek 6. kolo.

Smatrate li da je ostavilo traga na momčadi prolazak Dinama u elitno natjecanje Lige prvaka? 

  • U tom dvoboju smo očigledno potrošili dozu sreće koja nam je danas nedostajala. U Rosenborgu smo imali manje prilika nego što smo imali protiv Hajduka. Iskoristili su svoje šanse koje su imali, a mi svoje nismo. Tako da ne može stajati teza da smo mi podcijenili Hajduk. Mi jednostavno ne možemo podcijeniti ovu momčad, to vi jedino sa svojim podcjenjujete nas.

Zaključio je kako Hajduk je izgledao jako loše u prvom poluvremenu jer nisu uspjeli doći do vrata Dinama. Istaknuo je kako  Dinamo je bio puno agilni i agresivni u utakmici, naročito u prvom poluvremenu nego je očito došlo do pada energije kada protivnik zabije pogodak.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI