IPAK JE SAMOUBOJSTVO: Razlog smrti Torcidaša sve iznenadio

Facebook

Smrt Samira Tuzinca, mladića iz Novog Pazara koji je skočio sa šestog kata hotela u Turskoj gdje je tjedan dana nakon vjenčanja odlučio provesti medeni mjesec, jedna je od najšokantnijih vijesti u posljednje vrijeme.

Nakon što su se njegovi najbliži suočili sa činjenicom da Samira više nema, počela su se postavljati pitanja o razlozima smrti, ali i okolnostima u kojima se ona dogodila. Bilo je terško prihvatiti da ovaj rado viđeni Novopazarčanin iz ugledne obitelji i pripadnik Torcide Sandžak, nakon samo sedam dana braka više nije želio živjeti. Upravo zato, a i zbog oprečnih informacija iz Turske, lokalni su se mediji raspisali o mogućnosti da se Samir poskliznuo i slučajno pao, a pokrenute su i teorije o burnoj svađi sa suprugom prije skoka.

Bio je psihički bolesnik

Međutim, čini se kako se nije dogodilo ništa od toga i najizglednije je da se Samir ubio u psihičkom rastrojstvu.

“Samir je izuzetno teško podnio smrt oca koji je prije 15 godina tragično stradao u prometnoj nesreći. Njega je u Novom Pazaru na kružnom toku pregazilo komunalno vozilo i Samir od tada nije bio isti. Povukao se i posvetio vjeri, u njoj je nalazio smisao života”, otkrili su ljudi bliski pokojnom Samiru.Nakon tragedije s ocem, Samiru je propisana liječnička terapija koju je redovito uzimao, no:

“Sigurno je nije želio uzimati na medenom mjesecu, to je najvjerojatniji scenarij. Zbog neuzimanja lijekova u glavi mu se dogodio ‘klik’. Sve ostale priče koje su uključivale svađu novopečenih mladenaca, pale su u vodu jer mi koji smo poznavali Tuzinca znamo da je obožavao svoju ženu i vjerovao da je to ljubav za cijeli život.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI