KONAČNO SMO OTKRILI SOČNE TAJNE KOJE SMO ČUVALI ZA JUBILARNO IZDANJE! 300-ti broj tjednika 7dnevno čeka vas na kioscima

Redakcija tjednika 7dnevno ponosno slavi izlazak 300. broja, čime je potvrdila postojnost i ovog tiskanog medija koji iz tjedna u tjedan odvažno donosi sve ono što ostali prešućuju.

Trnovit put do uspješne prodaje utaban je malim koracima, no 7dnevno je uspio osvojiti impozantan broj čitatelja koji i dalje s nestrpljenjem, diljem Hrvatske i dijaspore, iščekuju svaki novi broj.

U ovaj jubilarni, 300., uložen je poseban trud pa ga, raznolikijeg nego ikada, od sutra za samo 14 kuna možete pronaći na gotovo svim kioscima Lijepe Naše.

Da se HDZ-u ne piše baš najbolje, svjedoči nekoliko tekstova našeg tjednika, i to kroz raznolike teme, priče i situacije u koje je “umočena” vodeća stranka Hrvata.

Nakon Tuđmana, vrh HDZ-a nikada iskreno nije želio svoga čovjeka na Pantovčaku, jedna je od teza provučena kroz sjajan tekst koji tu tezu dwetaljno i obrazlaže. Premijera i predsjednika ove stranke, Andreja Plenkovića, 7dnevno spominje u kontekstu taoca hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, zbog čega je premijerova funkcija u bliskoj budućnosti upitna!Jedan od tekstova u jubilarnom broju dotiče se i stvarnih krivaca za pogoršanje srpsko-hrvatskih odnosa te donosi sasvim drugu sliku incidenata koji su posljednjih dana obilježili medijski prostor. Tko je izvršitelj, a tko nalogodavac, doznat ćete u intrigantnom tekstu koji i kroz ove situacije “provlači” HDZ.

Da nam se u zdravstvu ne piše baš najbolje, otkriva članak o ministru Kujundžiću i njegovoj težnji da svoj resor privatizira… Bit će to sasvim logičan slijed, nakon privatnih klinika koje sjajno posluju, za razliku od prezaduženih bolnica.

Geopolitički tekstovi, zgodne informacije o zdravlju i izvještaji iz kulture potvrđuju šarenilo i ovoga broja putem kojeg zahvaljujemo vjernom čitateljstvu kojemu jamčimo još barem 300 ovakvih, a trudit ćemo se, i boljih izdanja!

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI