POČELO JE! ŠKORO UDARIO PO KOLINDI! Od ovog komentara neće se oporaviti!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako većina predsjedničkih kandidata tijekom pojavljivanja u javnosti daju i izjave, i dalje Miroslav Škoro i Zoran Milanović vole kritizirati protukandidate na Facebooku. U najnovijoj objavi tako Miroslav Škoro spočitava protukandidatima da lažu kada tvrde da bi ukidanje odmora u državnim rezidencijama povećalo troškove osiguranja.

“ZAŠTO LAŽU NAM U LICE?”, naslov je posljednje objave Miroslava Škore.

“Ima tjedan dana kako sam objavio da ću prekinuti praksu ljetovanja u državnim rezidencijama. Zanimljivo, nitko od kolega protukandidata, koji koriste ili su koristili tu pogodnost, nije se očitovao o tome.

Priča se da su njihovi suradnici čak molili medije da ih ne pitaju ništa na tu temu. Umjesto odgovora pustili su kojekakve “stručnjake” da komentiraju kako se jeftinih, gotovo besplatnih, ljetovanja u državnim vilama ne mogu odreći zbog sigurnosnih razloga, jer su oni štićene osobe.

Važnije je s ljetovanja narod podučavati kako skuhati ručak koji košta kao jedna prosječna mirovina. Pritom su me njihovi medijski zaštitnici proglasili demagogom i populistom.A zbog čega? Jer sam rekao ono što oni nikada neće reći: da ću prekinuti tu praksu. Kako je moguće osigurati čuvanje štićenih osoba kroz cijelu godinu u raznim objektima u zemlji i inozemstvu, a samo ljeti to nije izvedivo?! Obična je frazetina i populizam upravo tvrdnja da je to jeftinije.

Možemo i izračunati koliko košta čuvanje i održavanje državnih rezidencija kroz cijelu godinu. Pa ne plaćamo ih samo kada je netko u njima?!

Dok si stotine tisuća hrvatskih građana ne mogu priuštiti ljetovanje, vodeći ljudi države bućkaju se o trošku tih istih građana i još to opravdavaju zaštitom. Od koga? Valjda od tih istih građana.

Eto, pa me i dalje zovite populistom. I ja i oni znamo da je ovo istina, a njihova šutnja neće “ubiti” ovu temu. Ustrajat ću na tome jer je to tipičan primjer otuđenosti političke elite od naroda, u koji se toliko zaklinju”, stoji u objavi Miroslava Škore.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI