RAZOTKRIVEN! Vučić branio Delije pa se propisno osramotio svojim lažima

screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je otvorio njemu zanimljivu temu o tenku koji je postavljen pored stadiona Crvene Zvezde u Beogradu, prenosi Večernji list.

Naravno, Vučić pritom nije osudio postavljanje tenka od strane navijača Crvene Zvezde, poznatijih kao Delije, nego je želio opravdati njihov potez. Zasmetalo ga je što se oko tenka digla tolika histerija, kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji.

Vučić je rekao kako postavljanje tenka nema nikakvih dodatnih konotacija te napao “srpske lažove” koji su izmisli da je taj isti tenk bio na ratištu u Vukovaru.“Razumijem Hrvate. Njima su rekli da je taj tenk iz Vukovara, a to im nije nitko drugi rekao nego srpski mediji, srpski lažovi”, rekao je Vučić.

Nakon toga se propisno osramotio pokušavajući opravdati sporni tenk. “Jesmo li suglasni oko toga da su Nijemci civiliziran narod? Da su antiratno opredijeljeni? Je li tako? Za koje ste njemačke klubove čuli osim Bayerna? Sigurno je drugi najuspješniji Borussia Dortmund. Barem u posljednje vrijeme. Je li tako? Vidite, ovo je simbol dortmundske Borussije. Tenk. S oznakama koje podsjećaju na neka prošla vremena. Ispred stadiona Westfalen ili tako nekako.”, tvrdio je Vučić.

“Jeste li čuli nekad da je nekome smetao taj tenk? Niste nikada čuli ni da ga imaju.” zaključio je Vučić mašući fotografijom tenka kako bi dokazao ispred novinara da i Nijemci imaju tenk pokraj stadiona.Ali, novinari su ga vrlo brzo ulovili u laži jer, niti Borussia Dortmund ima veze s nekim tenkom, niti je ijedan postavljen ispred njihova stadiona Westfalen.

Fotografija koju je držao zabilježena je prije pet godine ispred vojarne Oberpfalz, a to što je bila obojana u boje dormundskog kluba, nije imalo nikakve veze s onim što je govorio

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI