ŠKORO NIJE IZMISLIO ‘TOPLU VODU’: Političari koji ljetuju o svom trošku! Ni ne slutite tko su

htz.hr

Prvi dani kolovoza rezervirani se za ljetovanje predstavnika vlasti, a državne rezidencije omiljena su odredišta za predsjednicu i premijera Andreja Plenkovića. U skladu s time šefica države ljetni predah koristila je za posjet Brijunima, gdje je boravila u vojnom kompleksu Penada pri čemu zapravo nije iznimka, jer ljetovanja na Brijunima volio je i pokojni Tuđman, a ondje je rado obitavao i Mesić.

Premijer Plenković s obitelji boravio je u Opatiji, a ondje je pak predah uzeo u vili Costabelli, koju je volio i mafijaški boss Al Capone, a legenda kaže da je stoga ova vila poznata i kao vila Capone.

Rado je u Costabelli obitavao i Aleksandar Ranković, a zašto Plenković bira Costabellu moglo bi se objasniti i kroz opis ove vile koju krasi bazen, ali i dva objekta, pomoćni i glavni, a osim toga radi se o elitnom zdanju. U podjednako elitno odmorište svraćao je na Hvaru Zoran Milanović, riječ je o vili Kovač koju je preferirao Stipe Mesić.

Zanimljivo bivša premijerka Kosor ljetovala je o svom trošku u Bolu na Braču, dok je Josipović na odmor odlazio u obiteljsku kuću u Baškoj Vodi, osim toga ljetovanje o svom trošku preferirao je i Račan, stoga očito Škoro tvrdnjom da će ljetovati o svom trošku zapravo nije izmislio toplu vodu.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI