HDZ će izgubiti slijedeće izbore – s blokadom referenduma Narod i Istina odbacio je svoju biračku bazu

screenshot/rtl

Bilo bi veliko čudo da je RH duboko korumpirana država a da je zdrav samo izborni sustav, uključujući APIS IT, koji je praktično 51% pod kontrolom Andreja Plenkovića, a 49% pod utjecajem Milana Bandića. Usprkos deklariranoj transparentnosti, Andrej Plenković i Lovro Kuščević ne dopuštaju nam stvarnu provjeru kako su 3 x 30 tisuća potpisa proglasili nečitljivim. Predstavnicima referendumskih inicijativa dopušten je ulazak u dvoranu s potpisnim listama, ali bez mobitela, videokamera, fotića i bez papira.

Vlada RH i okupirani mediji privremeno su dali veći prostor mirovinskoj reformi samo zato da izguraju u drugi plan referendumske inicijative “Narod odlučuje i “Istina o Istanbulskoj”. Andrej Plenković, Lovro Kuščević i cijeli HDZ jako su razočarali potpisnike tih inicijativa. Oni koji bi trebali braniti institut zastupničke i direktne demokracije, učinili su sve da obeshrabre svaku novu inicijativu za bilo kakvim referendumom. Iako bi glede referenduma trebali ostati neutralni, Plenković i Kuščević grubo su im se suprotstavili, proveli nedopustivu opstrukciju prikupljanja potpisa, a onda pustili da potpisne liste narodnih zahtjeva za hitnim promjenama odleže tri mjeseca, da se narod i pravda ohlade, da bi na kraju 3 x 30 tisuća potpisa proglasili nečitljivim ili takve proizveli. Potpisnici referendumskih inicijativa ogorčeni su na Plenkovića i Kuščevića, a HDZ bi se trebao jako zabrinuti, jer su to pripadnici njegove biračke baze, zapravo pripadnici njegove glasačke baze – svi potpisnici izaći će na slijedeće izbore, a za ostale HDZ-ove pobornike nikada se ne zna. “U HDZ-u nemaju pojma što im se sprema. Na njihov teren stiže nova ekipa!” – naslov je današnjeg teksta Davora Ivankovića u Večernjaku. Ivanković upozorava da Andrej Plenković igra poput Ive Sanadera i da je HDZ nakon toga izgubio izbore. Pridodat ću: i nakon fašističkog Ovršnog zakona Jadranke Kosor i Dražena Bošnjakovića – isti je ponovno ministar pravosuđa, u vladi Andreja Plenkovića. HDZ može pobrojati svoje članstvo, pridodati svoje uhljebe u državnim institucijama, javnim poduzećima i svim ostalim parazitskim institucijama, i tako će dobiti maksimalan broj glasova koje će osvojiti (?) na slijedećim izborima.

Provjera potpisnika referenduma u krivotvorini Registar birača

Kako zapamtiti 30 tisuća OIB-a? Osobno imam problema s memoriranjem svog vlastitog OIB-a, nakon desetak neuspjelih pokušaja. Zašto pamtiti taj robijaški broj koji mi je dodijelila uprava logora RH, za njene potrebe? Prije svega sam konkretna ljudska osoba, što iritira logorsku upravu na čelu s Plenkovićem, ali jednostavno ne mogu biti stranačka ameba po njegovoj mjeri i za potrebe njegove osobne karijere upravitelja jednog od balkanskih logora. Predstavnici referendumskih inicijativa trebaju najprije potpisati moderne rasne zakone, ući u kontrolnu dvoranu APIS-a sa žutim oznakama, bez pomagala i bez papira, vjerojatno proći dezinfekciju stoke, svatko od njih okicama snimiti “svojih” 30 tisuća “nečitljivih potpisa”, i nakon toga izaći pred novinare i diktirati 30 tisuća OIB-a koji su sporni samo za “njegovo” pitanje. Tu ne pomaže niti fotografsko pamćenje. Koje li bahatosti vladajućih struktura! Izbacivanjem oko 30 tisuća “nečitljivih” potpisa za “Narod odlučuje”, ta je referendumska inicijativa ostala kratka za oko 3 tisuće potpisa. To je sramotno za ovu državu i ovu naciju. Zar nije bilo pošteno da članovi povjerenstva vlade za kontrolu referendumskih inicijativa Narod i Istina sve one potpisnike inicijative s nečitljivim imenom i/ili prezimenom pozovu da se izjasne za ili protiv referendumske inicijative, da se svatko od njih očituje jeli osobno upisao svoj OIB ili nije. Država nema pravo bilo kome uskratiti konzumaciju njegovih demokratskih prava zbog slabe čitljivosti njegovog rukopisa. Takve probleme treba rješavati sama Vlada RH, kroz osnovno pučko školstvo. Kao što u Registru branitelja imamo lažne branitelje, tako u Registru birača imamo lažne birače, pa i pogrešne i/ili nevažeće podatke o postojećim biračima. APIS IT ima pristup osnovnim evidencijama MUP-a, koje su ažurne i jedine mjerodavne, pa je bilo prirodno da APIS ili MU u MUP-ovim bazama podataka provjeri referendumske potpisne liste. Već 30 godina slušamo o neažurnim biračkim spiskovima, pomoću kojih se namještaju izbori i potiče obrnuta demokracija – manjinci se namiruju na temelju Registra birača, u kojemu takvih ima dvostruko više nego među stvarnim državljanima RH. Možete dodati koliko god netko zatreba manjinaca, za novo pridobivanje manjinaca, za potrebe formiranja neke nove koalicije s manjincima. Za računalno ažuriranje Registra birača i biračkih spiskova dovoljno je desetak računalnih minuta, ali to svaka vlada RH opstruira iz spomenutih razloga.

Tko je podmetnuo potpisne kopije iz prethodnih referenduma, pa ih povukao?

U kutijama s potpisnim listama aktualnih referendumskih inicijativa nekako su se pojavile fotokopije potpisnih lista neke prethodne referendumske inicijative, dnevno novinstvo o tome je pisalo i tako za bandu ispipavalo Javnost, pa su onda kave krivotvorine ipak povučene, nakon što je 7dnevno ukazao na logičke propuste u glavama krivotvoritelja iz državne administracije. Kopiranje potpisnih lista prethodnih referenduma i njihovo ubacivanje u predane referendumske kutije, mogao je načiniti samo netko iz državne administracije, netko tko ima pristup i odgovarajućim arhivima i referendumskim kutijama. Nisu voditelji referendumskih inicijativa ulovljeni u zloporabama, nego su se kompromitirali protivnici referendumskih inicijativa u državnoj administraciji i javnim poduzećima koja su uključena u provjeru referendumskih potpisa. Kako zaštiti referendumske inicijative od “aktivista” koji su zapravo infiltranti države, dvije trenutno najveće stranke, njihovih stranačkih prirepaka, njihovih uhljeba, ideoloških protivnika inicijativa, protuhrvatski nasađenih državljana Hrvatske, seksualno preusmjerenih osoba, parazitskih udruga, pa i podzemlja? Neke objavljene potpisne liste (?) toliko su očigledno krivotvorene da ukazuju na neospornu opstrukciju od strane infiltranta u referendumskim inicijativama, ako nisu proizvodene od strane Kuščevića i ostalih logorskih čuvara. Znate, toliko šaljivih lista s upisanim cijelim obiteljskim stablom i s istim rukopisom moglo se načiniti samo na temelju Registra birača ili neke MUP-ove evidencije. Naime, nitko nije u stanju dovesti na bilo koje potpisno mjesto svih 7 članova svoje obitelji, a kamoli još 50 rođaka s istim prezimenom. Nitko niti ne zna sva imena svojih najbližih 50 rođaka. Na potpisnim mjestima referendumskih inicijativa prošli smo strogu kontrolu valjanosti osobnih dokumenta, vizualnu provjeru identiteta, i upisivali svoje podatke uz kontrolu prepisa podataka iz tih dokumenata od strane domaćina. Najviše me plaši ta glupost državnih činovnika koji su sa svojim brljotinama pokušali kompromitirali referendumske inicijative. Nikakvo čudo da se sve raspada – u Vladi RH i sveukupnoj državnoj administraciji prevladavaju idioti. Nema niti onog jednog jedinog poštenog činovnika koji će osjetiti grižnju savjesti, obratiti se hrvatskoj Javnosti, i potvrditi očiglednu namještaljku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI