Predsjednica RH – jedina svijetla točka sustava!

facebook

Notornoj 'soroščadi' nepodnošljiva je činjenica da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za veliku većinu Hrvatica, Hrvata i hrvatskih državljana jedina svijetla točka razorenog političkog sustava u Hrvatskoj, a posebno ih izluđuje istina da ona uspješno drži na okupu svoju izvornu biračku bazu s kojom je detronirala s Pantovčaka njihovog mentalno komunističkog ljubimca, Ivu Josipovića...

Nakon najnovijeg brutalnog napada predvodnika „vučjeg čopora“, Hrvoja Krešića, s neojugoslavenske N1 TV na Predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović, kristalno jasno se vidi što to predsjednicu, zapravo, čeka u nadolazećoj predizbornoj kampanji na putu po drugi predsjednički mandat. Nepristojno, drsko, bahato, na rubu seksizma, s primjesom očitog nasilja nad ženom, obrušio se mentalno komunistički kobac na predsjednicu s jedinim jasno isplaniranim ciljem: obezvrijediti, poniziti, isprovocirati i nakon toga oblatiti Predsjednicu RH koja na ljestvici popularnosti uvjerljivo vodi pred svim političkim akterima.

Toj notornoj „soroščadi“ nepodnošljiva je činjenica da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za veliku većinu Hrvatica, Hrvata i hrvatskih državljana jedina svijetla točka razorenog političkog sustava u Hrvatskoj, a posebno ih  izluđuje  istina da predsjednica uspješno drži na okupu svoju izvornu biračku bazu pomoću koje je s Pantovčaka detronirala njihovog mentalno komunističkog ljubimca, Ivu Josipovića. Činjenica da hrvatska predsjednica intuitivno osjeća bilo svog naroda promičući nacionalne interese koliko joj to dopuštaju  njene ustavne ovlasti, te u skladu s tim donosi ključne odluke, kod notorne „soroščadi“ izaziva neskrivenu mržnju i pravi tsunami provale bijesa.

Trebamo li se prisjetiti urotnički smišljene akcije „barbika“ ili  članstva predsjednice u Trilaterali koja je u propagandnim fajlovima brutalnih „trolova“ i „hejtera“ prikazana kao organizacija koja je nastala samo kako bi naštetila nacionalnim interesima Hrvatske? Analogno toj logici, predsjednicu je, valjda,  poslala Trilaterala kako bi uništila Hrvatsku…!?

Dodvoravanje ultradesnici?

Na otvorenoj hrvatskoj političkoj i medijskoj sceni pojavila se nova propagandna sintagma: „Kolinda Grabar Kitarović dodvorava se ultradesnici“! Manje je važno što mrzitelji Hrvatske nikada nisu definirali što je to u Hrvatskoj ultradesnica, a još manje su se potrudili definirati – tko su u Hrvatskoj ultradesničari? Koje su to udruge ili političke stranke koje pripadaju ultradesnici, gdje su ti ustaše, crnomantijaši, klerofašisti koji će s predsjednicom odvesti Hrvatsku   u srednji vijek, a ne u obećanu zemlju Novu Jugoslaviju…A kome se, zapravo, trude dodvoriti tzv. progresivni ljevičari? Kome se trude dodvoriti  Bernardić, Beljak, Mrak Taritaš, Vesna Pusić, Vrdoljak i ini regionalisti i globalisti? Zar je njihovo dodvoravanje Titu i propaloj „antifašističkoj“ jugoslavenskoj diktaturi – legalno i legitimno, dok je predsjedničino dodvoravanje nepostojećoj ultradesnici – zločin stoljeća? Trebam li ponovo dokazivati i citirati izvješće SOA-e iz 2017. godine u kojemu je jasno naznačeno da ultradesnica u Hrvatskoj ne postoji, a marginalne pojave desničarenja ne mogu značajnije utjecati na sigurnost političkog sustava. To isto izvješće, međutim, jasno govori o rapidnom porastu četništva i velikosrpskog nacionalizma u Hrvatskoj…

Recentno cipelarenje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i uporno ponavljanje da je ona u predizbornoj kampanji u kojoj se želi dodvoriti ultradesnici, notorni su spin i pila naopako. Rušenje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i svojevrsna predizborna kampanja protiv nje, nije se stišala nikada i zapravo konstantno traje od onog trenutka kada se na političkoj sceni pojavila kao kandidatkinja HDZ-a pod vodstvom Tomislava Karamarka. Ta besprizorna kampanja, prožeta elementima osnovnog nepoštivanja institucije Predsjednice RH, neće prestati, naprotiv, još više će se multiplicirati s jedinim jedinim ciljem njene detronizacije i micanja iz političkog života Hrvatske.

Proglašena je „prvom kujom Hrvatske“, što je nezapamćena uvreda  instituciji Predsjednika RH u cijeloj hrvatskoj političkoj povijesti! Da je kojim slučajem, izmišljena protukandidatkinja predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, Dalija Orešković, koja se na političkoj sceni pod svjetlima reflektora pojavila preko „leša“ Tomislava Karamarka, udomila bilo kakvog napuštenog psa, sve stranice mainstreama vrištale bi od empatije i oduševljenja prema toj hladnokrvnoj egzekutorici Karamarka, kome je odrubila glavu bez i jednog dokaza o sukobu interesa.

Plenkovićevi lažni signali

Ali, kada predsjednica udomi napuštenog psa i pošalje poruku ljubiteljima pasa, ali i cijeloj naciji, onda biva proglašena – „prvom kujom Hrvatske“. U interesu je mrzitelja i rušitelja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović svakodnevno proizvoditi spinove, stvarati umjetni sukob Pantovčaka i Banskih dvora i doista je pravo pitanje – tko plaća i proizvodi tu crvenu medijsku prašinu?

S jedne strane, zbog katastrofalnog duhovnog, demografskog  i ekonomskog stanja u Hrvatskoj, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović se potpuno legitimno odmiče od traženja direktne potpore neuspješnog Plenkovića i njegovog HDZ-a, ispravno zaključujući da bi joj potpora ovakvog HDZ-a, s ovakvim politikama i ovakvom torbarskom koalicijom samo naštetila, a ne koristila. S druge, pak, strane Plenković pomoću svojih najbližih suradnika šalje lažne signale javnosti kako se, navodno, već zna da će HDZ podržati njenu moguću kandidaturu za drugi mandat, pa ispada da je predsjednica tu potporu već tajno zatražila.

Na taj način Plenković, zapravo, namjerno slabi poziciju Predsjednice RH kod demokršćanskog biračkog tijela, jer to biračko tijelo nije biralo, niti je izabralo ovakvu Plenkovićevu neoliberalnu, mentalno komunistički i gederističku koaliciju i svako predsjedničino koketiranje s Plenkovićem, demokršćani, koji čine ogromnu većinu s kojom je dobila prvi mandat, zasigurno će kazniti. Ako je tome tako, onda je sasvim jasno tko, zapravo, namjerno proizvodi sukob između dvaju brda, pogotovo ako prihvatimo činjenicu da je zbog izglednog stvaranje nekog oblika „puzajuće velike koaliciju“, Pantovčak već „zakaparen“ za neko umiveno lice s lijevog političkog spektra, a sve drugo je dobro smišljena predstava za hrvatski hlebinski puk…

                 U tom kontekstu, legitimno je i potpuno opravdano pitanje: može li,  konačno, gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, postati gradonačelnik Hrvatske bilo na prvoj poziciji u Banskim dvorima nakon odlaska premijera Plenkovića u Bruxelles ili u prijestolju na Pantovčaku, ako rušenje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović bude uspješno dovršeno?

 ‘Velika’ koalicija Plenkovića i Bandića

Svakom i najmanje informiranom homopoliticisu u Hrvatskoj kristalno je jasno da gospodin Milan Bandić nikada nije odustao od svoje čvrste političke ambicije – postati gradonačelnikom Hrvatske, a recentni događaji upravo upućuju na tu objektivnu mogućnost. Jer, jačanje Bandićevog kluba zastupnika u Hrvatskom saboru, koje se neće zaustaviti na brojci 11 ni 12 već će i nadalje progresivno bujati, govori nam da će uskoro „velika“ koalicija Plenkovića i Bandića postati toliko jaka i nužna za opstojnost ove Vlade, ma što o tome bilo tko mislio.

Osim toga, Putinovo odličje Milanu Bandiću, nije palo s neba, ono u sebi sadrži snažnu poruku osobnog prijateljstva osobito u ovom trenutku kada Rusija na teritoriju Republike Hrvatske postaje vladar hrvatskih energetskih i poljoprivrednih resursa, uključujući i neprocjenjivo geostrateški vrijedne izvore pitke vode. Tu rusku dominaciju potrebno je održavati i hraniti iz samih vrhova hrvatske vlasti, a za taj deal idealan je igrač  – gradonačelnik Zagreba, kao budući gradonačelnik Hrvatske. Nije li upravo Milan Bandić, Putinov pomazanik kao dokazani, tolerantni globalist, sa čvrstim prijateljstvima i vezama u cijelom „regionu“ bivše Jugoslavije što, zapravo, dokazuje i njegov prijem gradonačelnika male Jagodine iz Srbije i znakovite poruke koje je tom prigodom poslao hrvatskoj javnosti?

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, je još uvijek jedina svijetla točka u hrvatskom političkom sustavu i pred njom je još jednom – epska borba Davida protiv Golijata za njen reizbor. Pred njom su nepredvidljive bitke protiv spinova, izmišljenih paraobavještajnih afera, a sve će to biti   podgrijavano beskrupuloznim mainstreamom i još jednom će u toj borbi biti izložena po principu – sama protiv svih.

Pobijediti može jedino ako se bude dosljedno držala svog obećanja koje je dala na svečanoj inauguraciji, 15. veljače 2015. na Trgu sv. Marka: „Dali ste mi svoj glas i ja ću biti vaš glas!“ Ispunjenje ili neispunjenje tog  obećanja, ovaj put će se mjeriti najpreciznijom ljekarničkom vagom u borbi za svaki glas…!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI