Tko tebe kamenom, ti njega kruhom i ćevapom!?

screenshot/ilustracija

Ovaj ćevap s Dolca možemo nazvati 'gazimestanski'ili 'bačkopalanački'“ i ta rafalna antihrvatska, histerična roštiljada potpomognuta mentalno-komunističkim mainstreamom, samo je detalj u kontinuitetu stvaranja dojma o ugroženosti Srba u Hrvatskoj od pomahnitalih ustaša, klerofašista i ljubitelja NDH-azije. Što su Srbi u Hrvatskoj ugroženiji, tim je Plenkovićeva ateističko-liberalna koalicija jača!

Inscenacija „brutalnog“ napada na Milorada Pupovca i srpsku „nejačad“ u Hrvatskoj najlakše bi se mogla okrenuti na „šegu“, vic ili ismijavanje, odmahnuti rukom kao da se ništa nije dogodilo. Ali kada radikalno, analitički zagrebemo ispod površine, kada „zagrizemo“ taj ćevap s kultnog Dolca, vidjet ćemo da se Hrvatska nalazi na pravom velikosrpskom roštilju i samo je pitanje vremena kada će nas spržiti i progutati regionsko-konfederalistička, neojugoslavenska mafija.
Bez ikakve sumnje, ovaj ćevap s Dolca možemo nazvati „gazimestanski“ ili još bolje kazati „bačkopalanački“ i ta rafalna antihrvatska, histerična roštiljada potpomognuta mentalno-komunističkim mainstreamom, samo je detalj u kontinuitetu stvaranja dojma o ugroženosti Srba u Hrvatskoj od pomahnitalih ustaša, klerofašista i ljubitelja NDH-azije. Što su Srbi u Hrvatskoj ugroženiji, tim je Plenkovićeva ateističko-liberalna koalicija jača! Što je više ustaša i klerofašista u Hrvatskoj, tim je Pupovčeva snaga i pozicija unutar hrvatskih vlasti veća! Što je Pupovčeva snaga u vlastima veća, Hrvatska je sve slabija i slabija, nestabilnija i raseljenija.

Pupovčev zadatak u Hrvatskoj…

Jučer svastika na Poljudu, pa onda na stotine neidentificiranih SNV-ovih biltenskih „svastikaša“, skrivenih ustaša koji su na svakom uglu, danas ćevap, sutra hamburger, pa onda cijeli roštilj u glavu, tek slijedi Pupovčevo samoubojstvo iz zasjede po uzoru na Židovsko groblje i evo ti novog Gazimestana ili Raškovićeve psihijatrije u „vekovnim srpskim zemljama“, na tlu Hrvatske države. Klasične velikosrpske, Pupovčadske, vaginalne manipulacije srpskom manjinom u Hrvatskoj, koja ima jedan jedini, trajni zadatak debelo podcrtan u svim „memorandumima“, a on glasi:
Spriječiti svako moguće konstituiranje i nastanak bilo kakve Hrvatske države, a ako se to dogodi raditi na destabilizaciji i dekonstrukciji iste!
To je Pupovčev zadatak u Hrvatskoj i on to perfidno, besprijekorno provodi uz pomoć trenutne vladajuće nomenklature. Notorna je činjenica da Pupovac i Vučić mogu srušiti hrvatsku Vladu kad god to požele, mogu birati tajming kad god im to odgovara ili ne odgovara, mogu se s Hrvatskom igrati kao s lutkom na koncu… Činjenica da ova Plenkovićeva vlada stoji s ovakvom upitnom torbarskom većinom, samo nam govori da i Beogradu odgovara Plenković, da je Plenković i za Beograd i za Pupovca pravo „suvo zlato“! I za Bruxelles i za mamu mu, Angelu Merkel!
Gdje su u toj roštiljadi s Dolca pregorjeli hrvatski nacionalni interesi? Gdje je zapeo hrvatski suverenizam kada bez ikakve sumnje znamo da se u Hrvatskom saboru, u ovoj konstelaciji političkih odnosa, u ovoj nevjerojatnoj horor konstrukciji saborske većine, ne može donijeti ni jedan jedini proaktivni zakon na korist nacionalnih interesa, na korist demografske obnove, na korist obespravljenih, blokiranih, na korist umirovljeničkog ponora siromaštva, na korist sveukupnog rasta gospodarstva i revitalizacije hrvatske ekonomije? Svaki zakon je plod brutalnog torbarenja i gnjilih kompromisa…
Činjenica je da se u Hrvatskom saboru danas ne može donijeti pravedniji Izborni zakon koji bi u startu blagotvorno i preventivno djelovao na sve oblike klijentelizma, korupcije i svih nacionalnih veleizdaja koje nam se gomilaju pred vlastitim očima. Uzaludni su svi apologizmi ministru, Zdravku Mariću, da je najbolji ministar financija u povijesti Hrvatske, kada su tom financijskom ekspertu vezane ruke kojekakvim transparentnim i netransparentnim državnim subvencijama bilo Agrokoru, bilo hrvatskoj brodogradnji, bilo posrnuloj poljoprivredi.
Uzalud je maštati o suverenističkom državnom proračunu kada interesni antihrvatski gremiji pune džepove milijardama kuna iz „kese“ javne nabave koja je dosegla astronomsku cifru od 15 milijardi kuna godišnje. Pa onda u tom kontekstu, putem javne nabave, kupujemo zaštitni prsluk za hrvatskog policajca koji je pet puta skuplji u Hrvatskoj, nego u SAD-u. Tko sve nije omastio brke u ovoj hrvatskoj đungli javno-tajne nabave, pravoj perilici novca iz koje se podmiruju apetiti onih koji čuvaju ovaj ana(l)cionalni politički sustav u Pupovčadskoj koaliciji?
Uzaludno je sanjati o Slavoniji i Baranji kao plodonosnoj hraniteljici Hrvatske, kada je „Lex Agrokor“ okotio nova legla štakora iz uvoznog lobija koji su zatukli svaku mogućnost rasta poljoprivredne proizvodnje. Uzaludno je maštati o pravoj reformi poreznog sustava kada postoje crne porezne rupe i porezne oaze koje dozvoljavaju brutalne porezne utaje, a instrumentalizirana porezna „milicija“, ne osvrće se na ogromne porezne dugove medijskog mainstreama, dok istodobno ta ista porezna „milicija“ zatvara i kažnjava male obrte zbog stručka cvijeća za kojeg slučajno nije izdan račun, stvarajući tako atmosferu straha od notorne policijske države.

Do kada tako, druže Plenkoviću?

Štednja, marljivost i poštenje ne stanuju u vrhovima hrvatskih vlasti i ta se slika po zakonu spojenih posuda prelila u sve segmente hrvatskog društva, zahvaljujući Pupovčadskim koalicijama u zadnjih 18 godina hrvatske stvarnosti. Zahvaljujući takvim monstruoznim koalicijskim hibridima, Hrvatska danas doživljava demografski egzodus epohalnih razmjera.
Do kada tako, druže Plenkoviću? Do kada će Hrvatska biti talac jednog čovjeka, talac tandema Plenković-Pupovac? Do kada će HDZ biti talac jednog čovjeka koji je nedavno lakonski i urotnički i HDZ i Hrvatsku proglasio taocem Tomislava Karamarka, istog onog Tomislava Karamarka, predsjednika istog tog HDZ-a, HDZ-a koji je u vrijeme Tomislava Karamarka za Beogradski pašaluk i njihovog konjušara u Hrvatskoj, Milorada Pupovca, bio smeće, a vi i vaš današnji HDZ ste im danas – „suvo zlato“? Zar doista mislite da je hrvatski narod toliko glup da ne zna ocijeniti što je za Hrvatsku smeće, a što „suvo zlato“? Ili ćete kazati, kao što ste kazali u jednom razgovoru, „tko jebe hrvatski narod“?
Trebamo li mi biti uznemireni i zabrinuti što ste vi beogradsko i bruxellesko „suvo zlato“ ili bi se time trebali ponositi i tim istim centrima moći okrenuti stražnjicu, nudeći se, nudeći Hrvatsku, kako to činite vi? Mislite li doista da hrvatski narod ne zna da ste pod krajnje sumnjivim okolnostima, uz „nagovor“ genderističkog bjelosvjetskog gremija, preko noći, na opće zaprepaštenje ogromnog dijela HDZ-ovih birača, dali u hitnu proceduru ratifikaciju Isanbulske konvencije? Želite li da vrijedni novinari istraživači do kraja rasvijetle tu genderističku enigmu ili ćete se „gentlemanski“ povući, proglašavajući svoje neoliberalne, genderističke politike poraženim?
Odstupite, dajte ostavku, jer „uskoro se nećete imati snage valjati u vlastitoj kaljuži i bit će vam potreban padobran“, kako vam je istinito i snažno poručila nova heroina hrvatske suverenističke politike, Bruna Esih, koja nikada ne bi bila na vašoj listi da je znala u kakvu kaljužu vodite Hrvatsku. Okružili ste se poltronima, dodvoricama i smokvinim listovima za prijevaru hrvatskog naroda! Tako naočigled svekolike javnosti pred TV kamerama svjedočimo kako vam vaš nadobudni savjetnik i PR-ovac Milić sugerira namješteno pitanje novinaru o uspješnosti gašenja požara (ono – „e, pitaj ga o požarima…“), usred novinarskih pitanja o SMS aferi. Kakav PR-ovac takav i premijer, jer tu je sve namješteno, umjetno i izvještačeno…
Onda slušamo beskrajne hvalospjeve o sustavu Domovinske sigurnosti i nevjerojatne hvalospjeve ministru Krstičeviću kakvih se ne bi postidio ni Tito, kada je hvalio pojedine partizanske heroje. Čini se da Hrvatska na čelu države ima osmog sekretara SKOJ-a!? Ministar Krstičević, vaš smokvin list za prijevaru branitelja i demokršćana, postao je veći junak nego što je bio u Domovinskom ratu, a zapravo samo poslušno ispunjava zadaću koju su pred Hrvatsku stavili Donald Trump i NATO savez o obvezi svake članice NATO-a da svoj proračun za obranu poveća na 2 posto.
Krstičević se, onako partizanski, hvali da je vratio Hrvatsku vojsku u Vukovar, a u Vukovaru ni ne živi nitko drugi nego istinski branitelji i junaci Domovinskog rata i poneki neprocesuirani četnički zločinac. Da vam je stalo do Vukovara, odavno bi u Vukovaru bio uspostavljen hrvatski „West Point“ ili „Hrvatska Oluja“, najbolji obučni vojni centar na Svijetu veličine jedne brigade. Da vam je stalo do Vukovara i do zaštite žena od nasilja, odavno bi silovatelji i zločinci bili u debeloj hladovini iza rešetaka ili bi pobjegli iz Hrvatske glavom bez obzira.Politička odgovornost kuca na vrata…

Preko drugog smokvinog lista za prijevaru birača, ministra Medveda, dali ste braniteljima tolika prava da će branitelji o tome progovoriti 13. listopada u Vukovaru na prosvjedima koji vam već sada ne daju spavati. Do kada će ministri Krstičević i Medved, junaci Domovinskog rata, ako su junaci, dopuštati da s njima kokošarite, manipulirate i varate hrvatski narod Domovinskim ratom, u kojemu niste ni primirisali miris baruta?
Hrvatski državni sabor, tu kultnu hrvatsku povijesnu baštinu pretvorili ste u Erdoganovu diktatorsku šupu i dok vi u nedostatku pravih odgovora na pitanja o hrvatskim ugrozama adhominem brutalno vrijeđate žene, saborske zastupnike, prijetite listama, izbacujete iz stranke svaki trag oponenata, obračunavate se s političkim neistomišljenicima naručenim SMS aferama, dok vaša nevidljiva ruka vjerojatno plaća udabški, A(nacional) i njegovog vlasnika Beru Jelinića, istodobno hrvatska mladost, koja se s pravom srami ovakve države i vlasti, puni autobuse i napušta ovu papazjaniju.
Nema nikakve razlike između vas i Zorana Milanovića koji je svojom brutalnom politikom – „mi ili oni“ – svojim sramotnim sintagmama o „slučajnoj državi i slučajnom narodu“ iz Hrvatske istjerao više od 150.000 ljudi! Naprotiv, vi ste debelo u rekordnom vremenu nadmašili svog druga Milanovića iz zajedničkog laboratorija zlatne komunističke mladeži, a razočarenje je tim veće što se lažno prikazujete kao – demokršćanin. Ovaj val protjerivanja hrvatskih ljudi iz Domovine klasičan je primjer političke emigracije kakvu je inicirao vaš voljeni drug Tito za vrijeme svoje zločinačke diktature, a nismo daleko od toga da i njega nadmašite perfidnim i sofisticiranim metodama…
Tko tebe kamenom, ti njega kruhom i ćevapom! I nisu krivi ni Pupovac, ni Vučić. Krivi su oni koji velikosrpsku petu kolonu tove iz državne blagajne kao debele svinje, radi kvazistabilnosti Hrvatske i hrvatske Vlade, krivi ste vi koji od svog vlastodržačkog trona i globalističkih političkih ambicija – ne vidite Hrvatsku. Politička odgovornost zbog brutalnog sramoćenja Hrvatske putem vaših koalicijskih emisara, zbog razbijanja Tuđmanovog HDZ-a, polako ali sigurno, neumoljivo vam kuca na vrata!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI