DETALJI URNEBESNOG PROPUSTA: Profesor objasnio kako je došlo do upadanja djece u kadar BBC-ja

screenshot

Rekao je da je mislio da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, no nisu to učinili

Profesor Robert Kelly kojemu su djeca upala u sobu tijekom važnog intervjua uživo za BBC oglasio se o događaju koji je zabavio cijeli svijet. Kelly i njegova supruga Kim Jung-A u intervjuu za WSJ opisali su kako je došlo do toga da su djeca uspjela ući u sobu u tom nezgodnom trenutku. Profesorovu je obitelj ova simpatična snimka na brzinu “proslavila” te su primili brojne pozitivne reakcije. Na djecu se ne ljute ni on ni supruga, a ni gledatelji koji su se mahom na čitavu situaciju – smijali.

Kelly, američki stručnjak za Južnu Aziju koji živi i radi u Južnoj Koreji, rekao je da je njegova četverogodišnja kći Marion, koja je prva uletjela u sobu u kojoj je on putem Skypea komentirao događanja u zemlji, bila vrlo dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave.

“Čim je otvorila vrata, vidio sam je na svom ekranu”, rekao je Kelly koji je kći neuspješno pokušao usmjeriti prema igračkama.

Rekao je da je mislio da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, no nisu to učinili. Uskoro je u sobu ušao i osmomjesečni James.

“Tada sam znao da je bilo gotovo”, dodao je Kelly.

Supruga je uspjela nekako pokupiti djecu iz sobe, a pobjegli su joj jer je u susjednoj sobi snimala suprugov intervju. Zbog kašnjenja signala nije odmah primijetila da su djeca ušla u sobu.

Kelly je rekao da obično zaključava vrata od sobe u ovakvim situacijama, no ovoga je puta to zaboravio učiniti. Upravo to smatra propustom zbog kojega se ovo i dogodilo.

“Obično zaključa vrata. Djeca se najčešće vrate meni kada ih dočekaju zaključana vrata. Ali nisu. I tada sam vidjela da su vrata otvorena. To je bio kaos za mene”, rekla je Kim.

“Učinio sam malu pogrešku koja je moju obitelj pretvorila u zvijezde YouTubea. To je prilično urnebesno”, kaže Kelly.

“Bilo je strašno slatko. Vidio sam snimku kao i svi drugi. Moja supruga odlično je počistila stvarno neočekivanu situaciju najbolje što je mogla… Bilo je smiješno. Na snimci se vidi da sam pokušavao zadržati smijeh. Oni su mala djeca i to je tako”, zaključio je profesor Kelly.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI