‘POSLODAVAC IZ PAKLA’: Procurila lista po kojoj vlasnik kafića kažnjava konobare!

screenshot/Facebook

Dvije stotine kuna kažnjava se svađanje na radnom mjestu, a najteži prekršaj je izgovaranje riječi 'neću' ili 'ne dam', za što će konobari biti kažnjeni iznosom od 3500 kuna

Na Facebook stranici Konobarski život pojavila je zanimljiva fotografija koja prikazuje popis konobarskih pogrešaka i za to predviđenih kazni koje je navodno osmislio vlasnik ugostiteljskog objekta u okolici Samobora.

Kašnjenje na posao, neposlušnost, odgovaranje gazdi, nepuštanje vode nakon obavljanja nužde u WC-u, dolazak na posao u alkoholoziranom ili “razj*****m stanju” naplaćuju se po sto kuna, kao i nepočišćena sala te prljavi stolovi ili šank.

Pušenje na radnom mjestu, odnosno u skladištu, dopušteno je primjerice samo uz prisutstvo gazde.

Dvije stotine kuna kažnjava se svađanje na radnom mjestu, a najteži prekršaj je izgovaranje riječi ‘neću’ ili ‘ne dam’, za što će konobari biti kažnjeni iznosom od 3500 kuna.

Nije poznato je li riječ o šali ili se netko doista vodi ovim popisom jer je fotografiju poslao nepoznat netko, no komentari ispod objave daju naslutiti da se ovakve stvari u konobarskom svijetu doista novčano kažnjavaju.Capture

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI