ACO JE OVOM OBJAVOM SVE ODUŠEVIO! U emotivnoj objavi najavio temu emisije: ‘Nas su se svi odrekli, nismo imali šanse’

Foto: Biljana Blivajs/Cropix

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2″ na Facebooku je emotivnim citatom najavio temu iduće emisije.

NIKAD NISMO IMALI ŠANSE-NAS SU SE SVI ODREKLI „Tata pije, tata tuče mamu, mama plače, zanemaruje klince, klinci pobjegnu od doma, završe na ulici, počnu se tuć, krene sitni kriminal , pa oružje, pa malo veći kriminal i onda dođe Centar za socijalnu skrb. Onda nas uzmu roditeljima, pa neko vrijeme budeš u domu pa te  vrate te roditeljima i tako sve u krug. Dolazimo iz obitelji u kojima je problem, ili alkohol, ili nasilje, ili droga, ili su roditelji navijači, ili bivši branitelji. Mi nismo nikad imali šanse, nas su se svi odrekli.” Martin 16.U Hrvatskoj postoji 12 domova za odgoj djece i mladeži. Nedjeljom u 2 govorimo o njima, napisao je u najavi emisije Stanković.

Na ovu objavu stigli su brojni pozitivni komentari. Veoma važna i dobra tema. Predlažem na nivou Hrvatske pokrenuti humanitarnu akciju s brojem telefona gdje će se donirati za domove. Kao što se skupljaju recimo darovi za blagdane za djecu u domovima, poručio je jedan a drugi dodao: ‘Odlična tema, o kojoj se ne govori!  Ili ako se govori ne govori se istina!’

Facebook CommentsLoading...
DIJELI