ALEN VITASOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Oglasio se iz bolničkog kreveta: ‘Moram koristiti invalidska kolica, da nisam došao na vrijeme ne bi me vjerojatno sada ni bilo ‘

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Poznati istarski pjevač Alen Vitasović podijelio je tužnu vijest na svom Facebook profilu. Naime zbog  teških zdravstvenih problema otkazao je sve nadolazeće koncerte a trenutno se nalazi u bolnici u Puli

Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon 3 godina bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje’, napisao je Alen na Facebooku.

Pjevač boluje od teškog bronhitisa uzrokovanog koronavirusom.

“Teška korona s bronhitisom, ne mogu se uopće kretati. Tu sam u pulskoj bolnici u izolaciji. Mučim se, grozno mi je. Moram koristiti invalidska kolica, sva sreća pa imam odlično osoblje i tretman. Da nisam došao na vrijeme, ne bi me vjerojatno sada ni bilo “, izjavio je Alen.Podsjetimo da je Vitasović prije dva tjedna objavio pjesmu ‘U dušu’ koja govori o čovjeku poput njega koji ima velike životne probleme.

‘Pjesma govori o životu, o čovjeku koji kao ja ima problema u životu, posebice posljednjih par godina, te o tome kako se vratiti na pravi put. Doduše, to ne ovisi o meni jer situacija je katastrofa’, otkrio je za Story.

 

Vitasović je zadnji koncert odradio 4. ožujka na sedmom izdanju festivala AntiValentinovo gdje je nastupao uz domaćine Let 3, heavy metal bend Siniše Vuce Živo Blato te alter ego Saše Antića – Alejuandro Buendija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI