BLIŽI SE KONCERT GODINE: Mišo Kovač pozvao sve na Stari Plac! Ispričao jednu vrlo zanimljivu anegdotu s ocem

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Bliži se koncertni spektakl godine, “Samo nas nebo rastavit može” koji će se održati na splitskom Starom placu 5. lipnja kojeg će održati Mate Mišo Kovač.

Da se sprema više od koncerta dobro zna Mišina kći Ivana koja je i sama mnogo puta svjedočila kako izgledaju njegovi susreti s publikom.

‘Vraćali smo se iz Istre za Dalmaciju, bila je utakmica, ne znam više koja, stali smo na pumu i bila je Torcida njih 30-ak i on stoji oni svi kleče, on im nešto priča oni svi kleče, dođeš u Lisinski čovik dolazi ljubi mu noge. Otkad sam počela s njim nastupati je stvarno fenomenalan osjećaj, mada je meni žao jer ja najviše volim biti u publici. Ja sam najveći fan Mišin, ali stvarno jesam, mislim ja njega ne gledam kao ćaću, ja njega gledam kao pjevača. On je ljubav, ali baš ljubav”, priča Mišina kći Ivana za In Magazin.

Na koncertu su uz brojne Mišine obožavatelje očekuju se i glazbeni gosti. Saša Antić iz TBF-a, Jole i Alen Nižetić  i klapa Rišpet.

”Ja sam puno proputovao i Hrvatske i Balkana i Europe, ali Mišu svi vole i lako je šta ga vole nego svi znaju i sve njegove pjesme”, priča Jole.”Pun je energije, on jedva čeka ovaj koncert. On sad raspravlja tko će kad pjevat, kad će koja pisma. Nije ono da ga nije briga, ali stvarno je pun elana za ovo šta slijedi i ja mislim da će publika bit prezadovoljna kad dođe ovdje na Stari plac”, kaže Alen Nižetić.

”Ćaća me zvao mišiću, mišu moj mali. Ja na koncertu u Zadru prvom službenom Jugoslavije Vice Vukov, Ana Štefok i ja pitam Vicu – reci mi što da metnem Mate ili Mišo on kaže metni Mišo svi te znaju kao Mišu. U Šibeniku nikad nemoj priznati tko si. Jer ako priznaš tko si, onda si nitko. To je tako, to je grad takav, ali to je za mene najljepši grad na svijetu. Ja sam bio svugdje, ali ne postoji takav ulaz u grad nigdje kao što je u Šibeniku. Pa rodila me mati u Šibeniku, nije u Kongu. Prijatelji se stvaraju u mlađim danima, ja kad dođem u Šibenik ne znam nikog ili je na groblju ili na štapovima. Ja bi svim tim godinama vratio vrijeme, mislim, kad bi to bilo da netko umre pa da shvati di je griješio i to je to. Ja ovako najavim koncert dobra večer moram da kažem da ste svi zaljubljeni u sebe, velika je stvar da moju pjesmu, mene primite k srcu, dođete na koncert jer da nije vas, ne bi bilo ni mene”, priča Mišo Kovač i za kraj još dodaje.

”Ja živim s publikom, 50 posto je moje, 50 posto je njihovo”, poručio je Mišo uoči spektakla u Splitu.

Podsjetimo, iza Miše je 58 godina karijere, a u tom razdoblju prodao je više od 20 milijuna ploča.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI