DORIS PINČIĆ SE POHVALILA POSEBNOM FOTOGRAFIJOM: Odmah joj stigle brojne čestitke, jedan detalj se izdvaja

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Voditeljica i glumica Doris Pinčić koju gledatelji prate u HRT-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pohvalila se jednim posebnim događajem kojeg je podijelila na svom Instragram profilu.

Naime podsjetimo, Doris je još u listopadu prošle godine uspješno obranila diplomski rad na jednoj zagrebačkoj Visokoj školi za komunikacijski menadžment, na kojoj je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću, a sad je došao red za primanje zaslužene diplome pa se pohvalila fotografijama sa svečane promocije.

“Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima” , napisala je Doris u opisu fotografije na svom Instagramu na kojoj pozira s roditeljima i s diplomom u rukama. Odmah su joj uslijedile i brojne čestitke poput one glumice i redateljice Arije Rizvić.

Nakon što je diplomirala Doris je poručila da ulaganje u sebe nikada nije uludo potrošen novac i vrijeme te da će nakon diplome nastaviti s obrazovanjem. Ranije je diplomirala i na Akademiji glume i lutkarstva u Osijeku.

 Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI