DRAMA POZNATE PJEVAČICE, SEVERINU UHITILA POLICIJA! Povod je svađa u stanu u Splitu, prijavila ju je vlastita sestra

Foto: Instagram

Zagrebačka policija privela je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Pjevačicu je, prema pisanju Jutarnjeg, policiji prijavila sestra. S odmakom od 12 sati, Severina je privedena na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske postaje po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj prijeti prijava, obratila se za pomoć svom odvjetniku Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod povećalom.

Povodom svemu i raspisivanje potrage je, doznaje Jutarnji, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke pjevačice.

Odvjetnik Matić je potvrdio uhićenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju.Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju nitko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI