GLUPOST JE DA VRIJEME LIJEČI RANE! Mia Begović sasvim iskreno o tragičnoj smrti sestre Ene: ‘Nedostaje mi do boli i natrag’

Foto: Screenshot/Nova TV

Glumica Mia Begović gostovala je kod Josipe Pavičić u njezinoj rubrici ‘Samo opušteno’ u InMagazinu Nove Tv. Emotivno progovorila o brojnim detaljima iz svog života među kojima je smrt njezine sestre nepreželjene Ene Begović.

‘Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo”, kazala je u InMagazinu.

Prisjetila se i svog odrastanja s pokojnom sestrom Enom koja joj je uvijek bila najveća podrška, ali je jednom zbog nje ‘zaradila’ dva šava na glavi.

‘Moj karakter nije baš bio karakter mezimice. Bila sam strašno nestašna, a kako sam kao mala imala alopeciju, onda su me još i šišali na kratko. Svi su naši prijatelji mislili da sam dečko.

 

“Ona me uvijek nekako branila. Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava”, prisjeća se Mia Begović anegdota iz svog djetinjstva. 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI