GRAŠO SRETNIJI NEGO IKAD I OTVORIO JE DUŠU: Nahvalio suprugu Hanu! ‘Ona je jedno dobro i skromno biće prije svega’

Foto/Cropix

Nakon što je održao dva koncerta u zagrebačkoj Areni pa potom i u splitskom Spaladiumu koji je bio jednako spektakularan i emotivan, ipak je to pjevačev rodni grad.

Za IN Magazin je izjavio da je njegov dječački san bio nastupiti punoj dvorani, a da je postigao  i više od toga.

Otkrio je i što ga je posebno nasmijalo i zašto je na trenutak zaustavio koncert rodnom gradu:

“Jedan simpatičan i zaista interesantan moment bio je na pjesmi Srce za vodiča. Netko je digao transparent na kojem je pisalo: Di je Hana? Toliko sam se počeo smijat da sam morao prekinut pjesmu i to je bilo užasno simpa, to je baš moj grad”, komentirao je pjevač.

Supruga Hana ga je bodrila s tribina, a Grašo, iako inače štedljiv na riječima kad je u pitanju privatan život, u razgovoru za IN Magazin nije štedio na riječima o svojoj supruzi.“Ona je bila tu kao jedna djevojka ili mlada žena koja je došla uživat u koncertu, decentno, bez da je aparati snimaju. Ona je jedno dobro, skromno i drago biće prije svega”, izjavio je i dodao da zaista pokušavaju sakriti svoj privatni život, no interes medija je velik. Usprkos tomu, Grašo novinarima ne zamjera ništa, jer kako kaže, “nisu napisali nijednu lošu stvar”.

Početkom ljeta Grašo i Hana postat će roditelji djevojčice. Zbog toga se kaže pjevač osjeća bolje nego ikad. “Naravno da se osjećam prekrasno i neizvjesno u smislu da je to jedno iščekivanje koje je lijepo. Mislim da se svi ljudi koji očekuju prinovu trebaju radovati i da je to prirodno”.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI