GROF RISTOVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN SNAHI: ‘Ne znam što ona želi dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Uplaćivao sam joj po 100.000 eura’

Foto: Cropix

Miša Grof ili punim imenom Vitor Ristović neposredno prije smrti svog sina Vidoja Ristovića s njim nije razgovarao, a uzrok svemu navodno je bila Nikolina Pišek i njezina pohlepa za novcem na koju je on upozoravao.

Ristović stariji  se oglasio nakon tvrdnji njegove snahe Nikoline Ristović da joj duguje imovinu nakon smrti Nikolininog muža i Mišinog sina Vidoja Ristovića.

“Prvo vam želim reći da nisam davao nikakve izjave i intervjue. Vidim da mediji samo pišu, a ja se ne oglašavam. Pitat ću vas sada, možemo li vi i ja sada podijeliti vašu imovinu? Ne možemo! E, tako ni ona ne može podijeliti moju imovinu. Kako ona može podijeliti moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je bilo oduzeto mom djedu i vraćeno je meni”, rekao je Miša za Kurir.

“Naslijedio sam i grobnicu od mramora i bronce na Novom groblju koja vrijedi pola milijuna eura. I sada, kako bi ona mogla dijeliti sa mnom imovinu moga djeda i oca, moje majke? Što će ona dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Sve se vodi na mene”, dodao je dalje.

Osvrnuo se i na Nikolinine komentare u medijima.“Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam…On je bio pod pritiskom, ona je inzistirala na tome da se renovira kuća u Zagrebu i htjela ga je odvući tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100.000 eura, sve imam. Za 43 godine nikada nisam vikao na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dijete nikada udario. Ja ne znam što ona hoće, mi smo oduvijek bili bogati. Ne čujem se s njom, ona zove, ja se ne javljam”, zaključio je Miša Grof.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI