Hrga nemilosrdno udarila po domaćoj televiziji: ‘Kriva ciljna skupina za kanal koji drži do sebe’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bivša novinarka i savjetnica bivše predsjednice, Mirjana Hrga na svojim je društvenim mrežama u nedjelju navečer oštro iskritizirala popularni televizijski show, “Supertalent”.

Hrgi nije bilo jasno kako si, jedna tako renomirana televizijska kuća, aludirajući na Novu TV, može dopustiti da na male ekrane dolaze ljudi koji nisu u mogućnosti dobro procijeniti sebe same.

“Nije mi jasno zašto televizije propuštaju na ekran ljude za koje je savršeno jasno da se nemaju čime istaknuti”, započela je Mirjana svoju objavu.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘Kriva ciljna skupina za kanal koji drži do sebe..’

Potom je krenula ‘rafalna paljba’. “Da zabave glupane? Bila bi to kriva ciljna skupina za kanal koji drži do sebe. Da izloži ljude nesvjesne krive procjene sebe samog (dovoljno teška disciplina) podsmijehu javnosti? Bilo bi to pokvareno”, napisala je i dodala:

Pobjednika Supertalenta kojem Danijela Martinović nije mogla odoljeti kazneno goni policija“Uglavnom, umjesto da osjetiš radost zbog tuđeg talenta, osjetiš se…onako, kao da si sudjelovao u krivoj stvari ni kriv ni dužan.”

“Gledaš u nadi da će jedan isprati ljutnju što i dalje gledaš to sto gledaš dok čekaš, ali kad zareda nekoliko neobjašnjivih izbora na nacionalnoj frekvenciji, stvarno se pitaš je li ovo većinski društvo netalentiranih ili smo samo na putu za ništa”, zaključila je Hrga.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI