HRGA SE JAKO RAZBJESNILA! ‘Jel Čačak razrušen od hrvatskih granata? da kazne Torcidu ma zamisli’

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Mirjana Hrga, bivša novinarka i nekadašnja savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović,  na svom se Facebook profilu osvrnula na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, odnosno ono što vlast susjedne zemlje pokušava napraviti od jednog od najznačajnijih dana hrvatske povijesti.

“Da ne povjeruješ… Pa sunce mu milo, jesu li hrvatski tenkovi prešli Dunav, jesu li “ustaše” ušle u Zemun i pjevali “bit će mesa klat ćemo Srbe”, je li Čačak razrušen od hrvatskih granata? Pa nemojte ljudi da ispadne da je Hrvatska samu sebe napala, nije baš neka priča, a kako se forsira ovo u srpskim medijima o Oluji, ispast će tako. Da kazne Torcidu? Ma zamisli. Još će im zabraniti da se izjašnjavaju kao Hrvati”, napisala je voditeljica.

“Je li bilo nesretnika sa svih strana? Je. Ali ne vadite stvari iz gorkog konteksta. Nepromjenjiv je. Proživjeli smo ga, a mnogi hvala Bogu i preživjeli. Neće pomoći u liječenju rana. Neka se svatko drži svoga i bit će podnošljivo”, zaključila je Hrga.

I dok vlasti u Srbiji na čelu s Aleksandrom Vučićem već danima kukaju oko obilježavanja VRO Oluja u Hrvatskoj, prozivaju Europu jer to dozvoljava te zdvajaju nad srpskim žrtvama, čini se kako Oluja srpski narod uopće ne zanima za razliku od njihovih medija. 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI