I VLATKA POKOS IMA MIŠLJENJE O NEOBIČNOM PRIJATELJSTVU: Na društvenim mrežama komentirala odnos Kojića i Popovića: ‘Stvarno bolesno’

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Vlatka Pokos na Instagramu je komentirala prijateljstvo bivših Severininih ljubavi, Igora Kojića i Milana Popovića.

“Stvarno bolesno”, komentirala je Pokos.

“Rekla bih da Severina ima manje sreće s muškarcima od mene, a to nije lako”, stoji u komentarima objave.

Inače, Vlatka Pokos je sve svoje ljubavi završavala burno te je njezina ‘nesreća’ često punila novinske stupce. Javnosti najupečatljivije ljubavne odnose Pokos je imala s poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom i Dinom Bubičićem.Bivšeg mistera Hrvatske Vlatka je upoznala na Danima vjenčanja u Zagrebu, a spajali su ih skandali koji su ih pratili u medijima. U vezi su bili nekoliko mjeseci, a iako se nagađalo da par vezu nije konzumirao, Dino je njihove strastvene odnose opisao u svojoj autobiografskoj knjizi ‘Od dilera do mistera’.

Razvod braka, koji je u javnosti izgledao kao nekakav reality show, Pokos je imala s 27 godina starijim Josipom Dikanom Radeljakom. Par se vjenčao na Karibima, a dvije godine nakon, Vlatka je poduzetnika prijavila za obiteljsko nasilje.

Ljubavni status Vlatke Pokos trenutno je nepoznat, a sudeći prema njezinim objavama na Instagramu, bivša televizijska voditeljica posvetila se pronalasku nove karijere i društvenim mrežama, piše Dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI