INTERVJU KOJI JE ODISAO SREĆOM: Boris Rogoznica se raspričao o velebnoj kući koju je bez kredita kupio s Doris Pinčić

Foto: Biljana Blivajs/CROPIX

Na krilima informacije da Doris Pinčić prodaje kuću u okolici Zagreba, onu u koju se prije četiri godine uselila s tadašnjim suprugom, njihovo dvoje djece i psom, u medijima je ‘isplivao’ intervju kojeg je Boris Rogoznica dao nakon što su se uselili i time ispunili dugogodišnji san.

“Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik”, rekao je tada Rogoznica za Slobodnu Dalmaciju.

Imali su tada i zajedničku tvrtku koja je obuhvaćala sve njihove djelatnosti – njezino vođenje, glumačke angažmane i ‘influensanje’ te njegovo bavljenje glazbom. Kuća je bila osmišljena kao mjesto za druženje i ugodan život, ali i kao prava ‘Instagram lokacija’, priznao je Boris u intervjuu.

“Naše kućanstvo ima pet članova, uključujući psa kojeg svaki dan nekoliko puta vodim u šetnju oko zgrade. Već samo zbog toga bit će olakotno imati kuću s dvorištem, pogotovo zbog puno više prostora, dodatne sobe u kojoj mogu napraviti kućni studio i imati svoj kutak, kao i velike kuhinje u kojoj ćemo snimati Doris za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu”, rekao je tada Rogoznica.

“Imat ćemo i svoj vrt od 130 ‘kvadrata’, gdje ćemo saditi svoje povrće i voće. Jedva čekamo preseljenje, tom ćemo prigodom napraviti tulum stoljeća. Vidim se u Zagrebu, ali pod uvjetom da imam puno godišnjeg odmora ljeti u Dalmaciji”, opisao je prije četiri godine.No sve je trajalo vrlo kratko, Boris i Doris su se prošle godine razveli, a javnost je mjesecima bila bombardirana njihovim ‘prijateljstvima’ izvan braka. Kuću sada prodaju na Njuškalu po cijeni od 215 tisuća eura, odnosno, 1.618,041 kuna.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI