IZAZVAO JE PRAVU BURU! Voditelj ne krije daje razočaran hrvatskim turizmom: ‘Domoljubno je ukazati i na pojedine primjere’

Foto: Facebook

Nakon što je Facebook statusom o hrvatskom turizmu uzburkao domaću javnost, reporter i voditelj Ivan Vrdoljak opisao je i neke pozitivne primjere.

“OK, prije nego što me neki proglase najvećim hejterom hrvatskog turizma temeljem JEDNE kritike…”. “Mislim da Hrvatska ima najljepše more na svijetu, gomilu odličnih restorana, hotela i turističkih djelatnika. Ali kao čovjeku koji voli svoju zemlju, smatram da je domoljubno ukazati i na pojedine primjere s lošim omjerom cijene i kvalitete. U takvim slučajevima nije problem visoka cijena, nego niska vrijednost koju dobiješ za svoj novac”, pa dodaje: “Vrhunski steak s ove fotografije rado sam platio 250 kuna, zato jer mi je fin i smatram da vrijedi toliko. To je ujedno i odgovor na pitanje ‘tko ga tjera da jede ćevape za 100 kuna ako nema novaca’. Nitko me ne tjera. Nisam ih ni jeo, jer smatram da nijedni ćevapi ne vrijede toliko, a kamoli oni u random pečenjari uz plažu. No to je stvar osobnog izbora, jer živimo na slobodnom tržištu”, napisao je Vrdoljak uz fotografiju pohvaljenog mesa.

“Dobar tek svima!”, poručio je Ivan Vrdoljak.

 

Facebook CommentsLoading...
DIJELI