KOD NJE NEMA EUFORIJE! Glumica Kristina Krepela slavi 43. rođendan: Dečko Marin Miletić joj poručio: ‘Blagoslovljena bila, predivna moja’

Foto: Instagram

Glumica Kristina Krepela danas slavi 43. rođendan, no otkrila je da ne osjeća euforiju jer je zaokupljena razmišljanjem o drugim stvarima.

‘Nemam planova, imala sam nekih drugih obaveza pa nisam toliko ni razmišljala o rođendanu. Tako da nema ni one rođendanske euforije’, otkrila je za 24sata.

Krepela koja je ušla u peto desetljeće ističe da je zadovoljna žena i ne boji se starenja, a veza sa s njezinim partnerom političarem Marinom Miletićem sve je čvršća.

‘Život je lijep i sve ima svoje vrijeme’, izjavila je Krepela. Iako svoju ljubav još uvijek nisu službeno potvrdili, na javna društvena događanja dolaze zajedno. Proveli su ovo ljeto i nekoliko dana zajedno. Kristinin dan zasigurno je uljepšala rođendanska čestitka Mostovog saborskog zastupnika u kojoj joj je izrazio lijepe želje.

‘Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno. Predivna moja, sretan ti rođendan’, poručio joj je putem društvenih mreža.Foto: Instagram

Podsjetimo, Marin Miletić jučer je na društvenim mrežama svojoj supruzi Danijeli povodom njezine prve godišnjice smrti – uputio dirljivu poruku. Tekst koji je napisao možete pročitati OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI