KOLIKO ANALIZE JE POTREBNO PRIJE UPLATE LISTIĆA? Otkrivamo sve što trebate znati o sportskoj kladionici

Pixabay/Ilustracija

Bez obzira jeste li novi ili dugogodišnji vjerni igrač online kladionice, dobitci uvijek moraju biti podržani strategijom. Istina je, ponekad ljudi bez previše razmišljanja sastave listić i stvari ispadnu odlično. No, ako želite konzistentne i vrijedne dobitke, kladionica tipovi biti će Vam od velike pomoći.

Online kladionica Hrvatska zahtijeva korištenje kladionica analize zajedno sa strategijom kako biste što češće imali dobre i poželjne rezultate. Jednostavno je nužno imati argumente za par koji ste odabrali i za vrstu oklade.

Napravite korisnu analizu klađenja

Za početak, važno je napomenuti kako se kladionica tips najčešće daju za nogomet, s obzirom da je to najpopularniji sport. Pored njega, možete naći i korisne kladionice prognoze i za tenis ili košarku.

Ako unatoč raznim kladionica analizama i dalje ne ide, možda nije poanta u tome da detaljnije idete u analize kladionica. Na primjer, tijekom nogometne sezone savjetuje se pratiti u kojem sastavu će neka ekipa trčati prije nego kakvi su kladionica rezultati bili kad su zadnji put igrale te protivničke ekipe.To je ono što će Vam se više isplatiti kad nemate sve vrijeme svijeta kako biste donijeli odluku. Upravo je ta odluka o tome što se više isplati istražiti s obzirom na kladionica ponudu, ključna u korisnoj analizi klađenja.

Savjeti za analizu klađenja

Kako biste napravili korisnu analizu klađenja, treba uzeti u obzir određene elemente. Primjerice, morate obratiti pažnju na to kako ekipa igra na gostujućem, a kako na domaćem terenu. Ekipe većinom bolje igraju na domaćem terenu gdje ih bodri njihova publika.

Istražite tko su sve bili protivnici u posljednjih nekoliko utakmica. Ako su imali niz loših rezultata, važno je znati s kojim je to protivnicima bilo, jesu li bili znatno jači.

Jedna od vrlo važnih strategija su oklade na zbroj golova, pa istražite i broj primljenih i danih golova. Valja uzeti u obzir igra li ekipa defanzivno ili ofanzivno. Provjerite tko sve igra, nedostaju li ključni igrači bez kojih igra neće biti ista.

Važne su i ambicije ekipe, te postoji li nekakvih nedavnih sukoba među igračima. Tu se može dodati još bezbroj savjeta koji će utjecati na ishod utakmice, ali najvažnije je da se usmjerite na one koji se odnose na Vašu odabranu strategiju.

Kako profesionalci rade analizu

Ako niste netko tko se često kladi, ili ulažete male iznose, vjerojatno Vam se ulaganje u dodatnu statističku analizu neće činiti primamljivo. Međutim, postoje oni koji se klade često, te ulažu velike iznose, a za takve igrače se preporučuje unajmljivanje nekoga stručnoga, ili čak grupe ljudi, koji će raditi napredne analize za takve igrače.

Profesionalci godišnje ostvare dobitke od nekoliko stotina tisuća eura. Sa takvim ozbiljnim iznosima, vrijedi uložiti u pomoćnike koji će pomoći dodatno povećati profit.

Zaključak

U online klađenju rezultati ponekad nisu zadovoljavajući. Uzrok tome su često loše analize klađenja, koje ne daju puno šanse za dobitak. Zbog toga je nužno razviti dobre sustave pomoću kojih ćete osigurati konzistentan profit. Najvažnije od svega je dobra kombinacija analize kladionica i strategije klađenja. Takvo nešto iziskivat će trud i vrijeme, ali uz gore navedene savjete će se sigurno isplatiti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI