LOVAC VUKOREPA IZ POTJERE TUŽNO I EMOTIVNO PORUČIO: ‘Hvala ti, mama, za sve i počivala u miru’

Foto: Screenshot: YouTube

Lovac iz HRT-ova kviza Potjera teško je  podnio nastup u kvizu te je na kraju same emisije podijelio tužnu vijest koja ga je zadesila i pogodila.

“Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu, hvala ti, mama, za sve i počivala u miru”, kazao je Vukorepa u emotivnoj odjavi emisije. U emisiji se borio protiv dvoje natjecatelja u završnoj Potjeri koji su imali deset koraka prednosti koje je na kraju sustigao te je odnio pobjedu.

Mladen Vukorepa je inženjer po struci, a 2017. godine bio je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS).

Nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranom povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

Lazu Golužu, tvorca legendarne ‘Kviskoteke’, upoznao je još dok je bio tinejdžer. Vukorepa je 2017. godine stigao u Potjeru te ga od tada redovito viđamo u ulozi lovca. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI