MAJA SEVER I HLOVERKA NOVAK SRZIĆ OPRAŠTAJU SE OD MISLAVA BAGE: ‘Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka’

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Novinarka Maja Sever putem društvenih mreža oprostila se od preminulog kolege Mislava Bage.

“Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo nasjeli na foru. Pa se nađemo oko sedam u kvartu na limunskoj i radleru, započela je Maja.

“Naša najstarija imala je figuricu štrumfa koji se zvao Bago. Toliko su ga voljele. Na jedan je rođendan donio ogromnog snjegovića koji svira i pleše kad god se netko pomakne u sobi. Zadavila sam ga skoro.

Ono što mnogi od vas koji ste ga gledali na televizijama ne znate jest da je Mislav bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći. I ne samo privatno. Sto puta bi nazvao i pitao: ‘Daj, kaj da napravimo za one tvoje koje si objavila na fejsu… i puno puta je pomogao. Taj novinarski napadački gard… to je bio samo posao. Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka. Prijatelja i  brata. Mimi, koma je ovo sve. Molim te pipsni da nije istina”, napisala je.

Hloverka Novak Srzić također se prisjetila trenutaka s Bagom.“Velika tragedija i žalost danas je za hrvatsko novinarstvo. Ja sam iz blizine pratila Baginu karijeru, same novinarske početke, i mogu reći da je doslovce živio za novinarstvo. Prvi je dolazio u redakciju, zadnji je izlazio. Uvijek se puno pripremao. Bio je veliki profesionalac i dragi kolega. I u posljednje vrijeme bismo se čuli telefonom, porukama. S Bagom nije moglo bez politike nikad, to mu je bila strast. Bio je jedinstven, svoj i čvrsto je branio svoja uvjerenja. Poseban čovjek”, rekla je za Jutarnji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI