MARIN MILETIĆ OBJAVIO EMOTIVAN POST: ‘Za života svoju voljenu trebaš ljubiti. Za života joj biti vjeran’

Foto: Instagram

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić napisao je na Facebooku emotivnu posvetu svojoj preminuloj supruzi Danijeli uoči prve godišnjice njezine smrti.

‘Za života prijatelju, za života’, započeo je Marin u Facebook objavi.

‘Za života svoju voljenu trebaš ljubiti. Za života joj biti vjeran. Za života je držati na dlanu kao izabranicu tvoga srca. Za života je slušati. Ispričati joj se kada je povrijediš. Voditi ju gdje god možeš. Na kave, izlete, izlaske, kina, predstave, izložbe, ovdje i ondje.

U park, u planine, uz more. Za života, prijatelju, za života. Ako si kršćanin, za života to svjedočiti, zajedno moliti, biti blizu nebeskog Oca. Za života ti mora biti važnija i od prijatelja i od karijere i od nogometa i od ulice. I od svog novca ovoga svijeta. Za života prijatelju, za života. Za života ju moraš ponosno držati za ruku, šetati s njom kao da je kraljica cijelog svemira. Za života prijatelju, za života.

Zajedno se smijati, zajedno nekada plakati, zajedno se dizati, zajedno se penjati. Jer samo ovaj kratki život imamo darovan da ga živimo u punini. Sada i ovdje. Za tamo – ondje. Za života prijatelju, za života. Danijela, uoči sutra. 04.09.2021.-04.09.2022.’ napisao je Miletić.Inače, Miletić je trenutno u vezi s domaćom glumicom Kristinom Krepelom. Par je u početku skrivao svoju ljubav, no u posljednje vrijeme sve češće ih možemo vidjeti kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI