MIJI DIMŠIĆ ĆE OVO BITI UGODNO ČUTI: Britanski Times joj jako komplementirao! Bolja je od drugih, ali Europa ima svog favorita’

Foto: Matija Djanjesic/Cropix

Britanski  The Times napravio je analizu ovogodišnjih pjesama koje će se na Eurosongu boriti za titulu pobjednika u talijanskom Torinu. Dotaknuo se i hrvatske predstavnice Mije Dimšić i njezine pjesme Guilty Pleasure.

“Postoje i dobre pjesme, također. Mia Dimšić iz Hrvatske i njezin Guilty Pleasure sama su definicija Eurovizije, ali prilično ukusna: akustična gitara, žice i stihovi o bolnoj nevjeri”, piše The Times. Mijini su pak pjesmu usporedili sa onom koja će predstavljati Švedsku.

“Potvrđujući svoju poziciju vodećeg europskog proizvođača kvalitetnog popa, Švedska nudi Hold Me Closer koju izvodi Cornelia Jakobs, a riječ je o sjajnoj kombinaciji žica, svjetlucavih sintesajzera i Jakobsove koja je otvorila svoje srce o nečemu ili nekome.

Obje su zapravo bolje od pjesme Stefania, ali na Euroviziji se nikada nije radilo samo o pjesmama. Ove godine europska potpora Ukrajini previše je važna da bi se dopustilo da bilo tko drugi pobijedi”, zaključuju u the Timesu.Facebook Comments

Loading...
DIJELI