MOGLO BI BITI JAKO VRUĆE U STUDIJU: Stanković pozvao gosta koji će mnoge oduševiti, otkrio i da ga je jedva nagovorio na dolazak

Foto: Biljana Blivajs/Cropix

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj Nedjeljom u 2 je na službenom Facebook profilu objavio tko će mu biti idući gost u emisiji.

Opet je to najavio zanimljivim videom u kojem ispričao da je nagovorio gosta koji je prethodno grubo odbijao njegove pozive za gostovanje u emisiji.

“Nazovem ja potencijalnog gosta, a on će oštro: Što ću vam ja? Nemam ništa za reći. Govorim samo o vojsci. Neću doći!..Skoro sam stao u stav mirno! Uglavnom, nagovorio sam ga. Gost Nedjeljom u 2 pilot Ivan Selak”, kaže Stanković o svom idućem  gostu u emisiji.

Izbor gosta potpuno je oduševio,  a gledatelji emisije ispod videa pišu pitanja na koja će Selak odgovarati u Nedjeljom u 3 koja se prikazuje na YouTubeu odmah nakon emisije što je kao novitet krenuo prije dvije emisije a što je Stanković također jako zanimljivo najavio.Ivan Selak je podsjetimo  s kolegom Ivicom Ivandićem prebjegao iz JNA u Hrvatsku vojsku 1992. godine, a MiG-21 kojim je pilotirao sudjelovao je u operacijama tijekom rata te bio u upotrebi do 2004. godine.

Tijekom rata u Hrvatskoj brigadir Selak je bio pilot u Prvoj eskadrili lakih borbenih zrakoplova u Čakovcu, zatim zapovjednik zrakoplovnog voda u Zapovjedništvu HRZ-a i PZO-a te zapovjednik voda 91. zrakoplovne brigade Pleso. Od 1996. godine obnašao je zadaću probnog pilota u sektoru kontrole u Zrakoplovno-tehničkom zavodu te kasnije voditelja odsjeka u Odjelu kontrole kvalitete. Od 2012. djeluje kao probni pilot HRZ-a, a 2017. je umirovljen.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI