NAKON SKANDALA, SKROZ SE PRIMIRILA! SJEĆATE LI SE VODITELJICE ‘GOLIH VIJESTI’? Svi se slažu da nikad nije izgledala bolje!

Iako su dani kad je bila jedna od udarnih hrvatskih tabloidnih zvijezda davno iza nje, mnogi se i danas sjećaju prve voditeljice prvih hrvatskih Golih vijesti emitiranih u tada popularnom “Red Carpetu” – Gianne Apostolski.

S obzirom na to da je već dugi niz godina u stabilnoj vezi s dečkom Dujom, njezin život više nije skandalozan, a ni posao kojim se bavi nije javan, pa je u medijima viđamo rijetko – gotovo nikad.

Izlazak iz anonimnosti Gianna si je priuštila na splitskom predstavljanju nove kolekcije Anamarije Asanović. Pojavila se u ljetnom ljubičastom izdanju s punđom i sunčanim naočalama, a za potrebe fotografiranja se skinula bosa.


Bivša voditeljica i starleta danas ima uspješan biznis – bavi se iznajmljivanjem vila, jahti, privatnih aviona, a nudi i VIP usluge za bogate goste. Osim životnog stila, drastično je promijenila i izgled, a na Instagramu pratitelje često časti crticama iz života – putovanjima, modom i druženjima s dragim ljudima.

 View this post on Instagram

 

A post shared by Gianna Apostolski (@giannaapostolski)

n

Facebook Comments

Loading...
DIJELI