NAKON ŠTO JE REKLA DA ŽELI TUŽITI SVOJU OBITELJ, OGLASIO SE OTAC BRITNEY SPEARS: ‘Jako mi nedostaje!’

Instagram

Poslije obraćanja Britney Spears sudu, vezano za kontroverzno skrbništvo koje nad njom i njezinom imovinom ima njezin otac, pjevačica koja želi da se skrbništvo koje traje 13 godina završi, dobila je ogromnu podršku diljem svijeta, a sad su se o svemu oglasili i njezini roditelji Lyanne i Jamie Spears.

Kako piše People, kad se sud vratio s 20-minutne stanke, Vivian Lee Thoren, odvjetnica Jamieja Spearsa dala je izjavu u ime svog klijenta.

“Jamieju je jako žao vidjeti kćer u tolikoj boli. Voli svoju kćer i jako mu nedostaje”, rekla je odvjetnica.


Odvjetnica je dodala kako je njezina klijentica “vrlo zabrinuta majka zbog svega što je čula da je njezina kćer proživjela.”

Spears koja danas ima 39 godina, u emotivnoj je izjavi rekla kako smatra da je skrbništvo nad njom zlostavljanje.Navodno je majka već ranije podnijela prigovor na 890.000 američkih dolara pravne naknade Jamieju Spearsu, tvrdeći kako transakcija nije izvršena u korist njihove kćeri.

Tražila je i da je se obavijesti o bilo kakvim promjenama vezanim za skrbništvo nad Britney.

Za vrijeme obraćanja sudu, ipak, Britney je jasno dala do znanja kako misli da je njezina obitelj krivac za sve što joj se događa te kako ih želi tužiti.

“Moj otac i svi koji su sudjelovali u ovome trebali bi biti u zatvoru”, rekla je i dodala kako bi željela tužiti svoju obitelj.

Cijela priča još nije gotova jer se suđenje nastavlja, a Britney dobiva podršku iz cijelog svijeta, od brojnih fanova, ali i poznatih osoba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI