NAPADNUT I OPLJAČKAN ZAGREBAČKI PJEVAČ: Dobacivali deklariranom homoseksualcu da je ‘šatorska pjevačica’ pa mu uzeli torbicu s dokumentima i novcem

Foto: Facebook

Zagrebački spisatelj i pjevač Željko Milašinović tvrdi da je sinoć doživio napad od trojice mladića zato što je deklarirani homoseksualac. U ulici Antuna Šoljana u Španskom navodi i da je u konačnici opljačkan, a cijeli slučaj je prijavljen policiji, objavilo je Dnevno.hr.

Milašinović je opisao da su ga trojica muškaraca pratila nekoliko stotina metara, a pritom su ga i provocirali i govorili mu da je ‘peder’ i ‘šatorska pjevačica’. Na dobacivanja se nije obazirao no u trenutku kad je došao do semafora jedan od trojice muškaraca, prema njegovim tvrdnjama, ga je gurnuo i u tom trenutku uzeli su mu torbicu s ključevima, novčanikom i novcem i pobjegli, opisao je Milašinović koji se oglasio i putem Facebook gdje je detaljno opisao spomenuti događaj.

“Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve”, napisao je objavivši i potvrdu da je o svemu obavijestio policiju.

“Napasti nekoga zato što je drugačiji, zato što se ne uklapa u masu, što je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da je biti poseban nešto predivno!

Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti jer ne znam mrziti. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više”, napisao je u drugoj objavi.Policija je objavila da je sinoć u spomenutoj ulici došlo do drske krađe. “Jučer, 23. rujna oko 20.35 sati u Susedgradu u Ulici Antuna Šoljana, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna”, objavila je policija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI