‘NAŠAO SAM MIR NA SLOBODI, KAKO TO OPISATI NE MOGU OD SREĆE DISATI….’ Pjesma Olivera i Gibe ispratila Mislava Bagu na vječni počinak

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Novinar i urednik Nove TV Mislav Bago ispraćen je na zagrebačkom Krematoriju na vječni počinaka nakon što je iznenada preminuo u četvrtak 18. kolovoza a pronađen je mrtav u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Mislava su došli ispratili brojni kolege, novinari raznih redakcija, obitelj, prijatelji i političari.

Ispraćaju su prisustvovali premijer Andrej Plenković, potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, predsjednik SDP-a Peđa Grbin, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. Na sprovodu na Mirogoju bila je i prva dama Sanja Musić Milanović.

Bili su tu i njegove kolege s Nove TV, a počast preminulom kolegi odali su i Branko Uvodić, Tončica Čeljuska, Maja Sever, Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Zoran Šprajc te Andrija Jarak i mnogi drugi.

Na samom početku ispraćaja svirala je pjesma My Way Franka Sinatre, nakon propovijedi svećenika zasvirala je pjesma koju je Bago volio slušati i često ju je puštao u redakciji, a radi se o pjesmi ‘Sreća’ u izvedbi Gibonnija i Olivera Dragojevića s njihovog zajedničkog albuma Familija iz 2016. godine.Ta pjesma je puštena i na kraju komemoracije održane u Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Na samom kraju sprovoda zasvirala je još jedna pjesma velikog  Olivera Dragojevića Trag u beskraju.

Kolega Mislav Bago je bio višestruko nagrađivani novinar, reporter i politički komentator.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI