NEMEŠ ŠOKIRAN MISTERIOZNIM NESTANKOM BIVŠE SUPRUGE: ‘Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti’

Foto: Facebook

U srijedu je objavljeno kako je nestala Marijana Seifert, javnosti poznata kao pobjednica Big Brothera 2011. godine. Njezin suprug Karlo Seifert rekao je kako je u noći otišla iz njihova stana s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. O svemu se oglasio i Marijanin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je upoznala u spomenutom reality showu.

”Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj”, rekao je Nemeš kratko za srpski Telegraf.

Podsjetimo, Marijana i Nemeš zaljubili su se tijekom sudjelovanja u Big Brotheru, a ona je tada bila u braku s pomorcem Ivanom Čvrljkom, s kojim ima kćer.

Pred kamerama je s Nemešom prevarila tadašnjeg supruga, a po završetku showa i pobjede, gdje je osvojila 786 tisuća kuna, Marijana se rastala od Ivana te nastavila vezu s Nemešom.

Bila je to turbulentna veza, a sve su iznenadili vjenčanjem, no rastali su se već nakon osam mjeseci. O razlozima prekida nisu željeli pričati.Nakon svega Marijana se povukla iz medija, nagađalo se o njezinim vezama, a onda je upoznala sadašnjeg supruga Karla Seiferta, s kojim je dobila sina.

On je za Slobodnu Dalmaciju otkrio detalje njezina nestanka.

”Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće”, rekao je Seifert.

Na pitanje je li je pokušao kontaktirati rekao je da su mobitel i svi njezini dokumenti kod policije. A je li ih policija pronašla negdje ili ih je Marijana imala sa sobom ili su ostali kod kuće?

”Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem”, zaključio je Karlo Seifert za Slobodnu Dalmaciju.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI